Solgar Griffonia Complex 5-HTP

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Griffonia Complex 5-HTP

Vanaf 0,00

Beschikbaar in 30 stuks.
Solgar Griffonia Complex 5-HTP bevordert de geestelijke veerkracht en wordt gebruikt voor een goede gemoedstoestand. 5-HTP is de voorloper van serotonine.

Artikelnummer: 124 Categorieën: ,

De zaden van de plant Griffonia bevatten veel 5-HTP welke door de hersenbloedbarrière gaan en worden in de hersenen omgezet in serotonine. Serotonine is een belangrijke stof om omgezet te kunnen worden in melatonine zodat mensen goed kunnen slapen bij het gebruik van Griffonia. Bij een tekort aan serotonine kan depressie ontstaan, vreetbuien krijgen of slapeloosheid veroorzaken. Solgar Griffonia Complex 5-HTP kan worden ingezet bij verschillende klachten zoals depressie, angst, slaapproblemen en nog specifiekere klachten. Bij gebruik moet worden opgelet dat dit niet in combinatie is met andere medicatie tegen dit soort klachten en wordt afgeraden dit langer dan drie maanden in te zetten. Dit product van Solgar is een comple van 5HTP, valeriaan en magnesium. Deze extracten / mineralen werken allemaal op de ontspannende neurotransmitters ins ons lichaam. De combinatie is krachtig en dient niet zomaar ingezet te worden. Overlag altijd met een specialist. Solgar Griffonia Complex 5-HTP vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten  Per caps
Vulstoffen (microkristallijne cellulosemaltodextrine)
Magnesium (oxide, bisglycinaat) 50 mg
5-HTP 100 mg
(L-5-hydroxytryptofaan uit gestandaardiseerd Griffonia simplicifolia zaad extract)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Valeriaanwortel (Valeriana officinalis) poeder extract (4:1) 100 mg
Vitamine B-6 (pyridoxine HCl, pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg (714% RI)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)

Als voedingssupplement voor volwassenen dagelijks één of twee plantaardige capsules tussen de maaltijden door innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik, met name middelen zoals antidepressiva en slaapmiddelen.

Overmatig gebruik kan mogelijk de rijvaardigheid of het bedienen van machines beïnvloeden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.