Solgar Vitamine D3 400 iu

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Vitamine D3 400 iu

9,60

Vitamine D3 is een vetoplosbare vitamine. D3 krijg je normaliter binnen uit UV straling van de zon en in lagere doseringen is dit ook in voeding te vinden. Solgar Vitamine D3 400iu heeft veel verschillende gezondheidsvoordelen.

Artikelnummer: 11 Categorieën: ,

Vitamine D is onder andere nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen, dit draagt veel bij aan sterkere botten en tanden. Daarnaast heeft vitamine D ook een positieve werking op het immuunsysteem en je gemoedstoestand. Doordat de zon niet altijd even hard schijnt kan het zijn dat je te weinig hiervan in je lichaam aanwezig hebt. Ook is het belangrijk om te weten dat dit door je huid wordt opgenomen en je eigenlijk dagelijks 15 tot 30 minuten in de volle zon zou moeten zijn voor de juiste dosering D3. Solgar Vitamine D3 400iu kan er voor zorgen dat je een hogere inname aan D3 binnen krijgt door dagelijks dit supplement te gebruiken. Zeker in de periode van september tot en met april wordt dit sterk geadviseerd. Over het algemeen geldt het advies voor mensen met een getinte huid, kinderen, ouderen en mensen die weinig in het zonlicht komen om extra Solgar Vitamine D3 400iu toe te voegen aan de dagelijkse suppletie.

Ingrediënten Per softgel
vulstof ( saffloerolie )

Softgel capsule ( rundergelatine, glycerine )

Vitamine D-3 (uit visleverolie en cholecalciferol)

 

RI = Referentie Inname

(400 IE) (200% RI) 10 mcg

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.