Solgar Magnesium Citrate

Solgar Magnesium Citrate

Vanaf 0,00

Verkrijgbaar in 60 en 120 stuks.
Solgar Magnesium Citrate is van belang voor het zenuwstelsel, draagt bij aan de aanmaak van bot en aan het normaal functioneren van de spieren.

Artikelnummer: 49 Categorieën: ,

Solgar Magnesium Citrate is een goed opneembare vorm van magnesium. De tabletten bevatten een hoog gehalte magnesium per tablet (200mg). Magnesium is een mineraal dat aanwezig is in iedere cel van het lichaam. Het is onmisbaar voor de energieproductie, de werking van spieren en zenuwen en voor het behoud van de stevigheid van botten. Magnesium vind je van nature in bijvoorbeeld spinazie, noten, avocado en bananen. Echter zijn dit slechts kleine hoeveelheden. Solgar Magnesium Citrate wordt voornamelijk ingezet bij spierspanning en pijn, het versterken van het immuunsysteem en daarnaast is het erg aan te raden bij mensen die veel stress ervaren. Bij stress en spanning neemt de behoefte aan magnesium ook nog eens toe waardoor tekorten vaak voor komen in nederland en klachten juist verergeren. Door de ontspannende werking van magnesium kan het zijn dat je beter in slaap komt. Ook kan dit supplement worden ingezet bij kramp. Magnesium wordt veel gecombineerd met vitamine B6 ter bestrijding van vermoeidheid. Solgar Magnesium Citrate vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per twee tabletten
Magnesium (citraat) (107 % RI) 400 mg
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, dicalciumfosfaat)
Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig glycerine)
Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Cellulose gom
Kleurstof (titaan dioxide)
RI = Referentie Inname

Als voedingssupplement voor volwassenen twee tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.