Solgar Turmeric Root Extract

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Turmeric Root Extract

32,70

Solgar Turmeric Root Extract bevat geelwortel (kurkuma). Dit is een antioxidant in het immuunsysteem en biedt vele positieve effecten voor de gezondheid.

Artikelnummer: 135 Categorieën: ,

Curcuma staat bekend om de levercel beschermende functie. Daarbij is het een sterk antioxidant en anti-inflammatoir en heeft het antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. Solgar Turmeric Root bevordert de spijsvertering en kan helpen bij lever- en galblaasproblemen en geelzucht. Daarbij kan het ingezet worden bij artritis dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen. Curcuma is een heel veelzijdig kruid en veelbelovend bij verschillende klachten. 

Turmeric Root heeft dan ook verschillende functies. Het verhoogt de galafscheiding en de doorstroming van gal naar de darm. Daarbij beschermt het de lever en het glutathion gehalte in de lever. Glutathion is de moeder onder alle antioxidanten. Kurkuma vermindert daarbij de hoeveelheid cholesterol en heeft anti-inflammatoire (ontstekingsremmende) eigenschappen. Daarbij is het een antischimmel en heeft positief effect op de Candida schimmel. 

Solgar Turmeric Root bevat dus een sterk antioxidant en beschermt tegen vrije radicalen. Daarbij remt het acute en chronische ontstekingsprocessen en het draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Het kan daarom ook goed ondersteunen bij reumatoïde artritis. Verder vermindert kurkuma pijn en zwelling, kan het bloeddruk verlagend werken en heeft het positieve effecten bij het prikkelbare darm syndroom. 

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten  Per Caps
Gestandaardiseerd Geelwortel extract (372 mg [93%] curcuminoïden) 400 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaatsiliciumdioxide)
Vulstof (microkristallijne cellulose)
PhytO2X™* poederbasis (kleur: bètacaroteen en L-ascorbinezuur: vitamine C)
* PhytO2X™ is een speciaal mengsel van natuurlijke anti-oxidanten dat de ingrediënten tegen kwaliteitsverlies beschermt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.