Solgar Vitamine E 134 mg

Solgar Vitamine E 134 mg

Vanaf 0,00

Verkrijgbaar in 50 stuks.
Solgar Vitamine E 134 mg/200 IU Complex helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

Artikelnummer: 37 Categorieën: ,

Solgar Vitamine E 134 mg bevat 100% natuurlijk vitamine E complex uit soja (non-gmo). Vitamine E is een vetoplosbare vitamine. Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt zo de cellen, bloedvaten, organen, ogen en het weefsel. Vitamine E speelt ook een rol bij het regelen van de stofwisseling in de cellen. Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine en vind je van nature in zonnebloemolie, halvarine, margarine, brood, graanproducten, zaden, noten, fruit en groenten. Solgar Vitamine E 134 mg werkt als antioxidant in het lichaam. Samen met Vitamine C is vitamine E namelijk een sterke antioxidant en beschermt het je lichaam tegen schade door vrije radicalen. Ook kan vitamine E bijdragen aan een betere huid en versterk daarmee bijvoorbeeld de huidbarrière waardoor je meer beschermt ment tegen UV-straling op de huid. 

Een Vitamine E tekort komt niet zomaar voor in Nederland maar bij sporters of mensen die wat langer stress of spanning ervaren kan het nuttig zijn om extra antioxidanten binnen te krijgen zoals Solgar Vitamine E 134 mg. Solgar Vitamine E 134 mg vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per plantaardige softgel
Saffloerolie 304 mg
Plantaardige softgel (gemodificeerd maiszetmeel, plantaardig glycerine, carrageen, dinatriumfosfaat)
Vitamine E (natuurlijk D-alfa-tocoferol) (200 IE) (1117 % RI) 134 mg
gemengde tocoferolen 13 mg
Zonnebloemolie
Middellange vetzuurketens
Lecithine
RI = Referentie Inname

Als voedingssupplement voor volwassenen één of twee plantaardige softgels dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.