Syntech CLA 1000 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Syntech CLA 1000 mg

22,95

Uitverkocht

CLA is de afkorting van Conjugated Linoleic Acid oftewel geconjugeerd linolzuur. Linolzuur is een vorm van tweevoudig onverzadigd omega-6 vetzuur.

Artikelnummer: 93 Categorieën: ,

Syntech CLA 1000 mg (Geconjugeerd Linolzuur) is een vetzuur dat van nature voorkomt in de meeste vlees- en melkproducten. Het is gemaakt van saffloer olie en bevat geen stimulanten. CLA heeft de perfect mix van twee actieve isomeren. Per 3 softgels krijg je 3000 mg CLA binnen wat een positieve werking kan hebben op vet- en dus gewichtsverlies.

CLA draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het is een van de essentiële vetzuren, dus je zal dit uit je dagelijkse inname moeten halen om je lichaam goed te kunnen laten functioneren. CLA valt onder de omega 6 essentiële vetzuren. Naast de gezondheidsvoordelen van CLA zou het ook kunnen helpen bij het verbranden van vetcellen en het kan een positieve invloed hebben op de aanmaak van spiermassa. Daarbij kan Syntech CLA 1000 mg  de bloedglucosewaarden verbeteren en een gezond immuunfunctie ondersteunen. Syntech CLA 1000 mg is een populair product voor diegenen die smaller willen worden, maar wel hun spiermassa willen behouden en hier stappen mee willen zetten. CLA is van nature een stimulantvrij product. 

Geconjugeerd linolzuur (CLA), Geleermiddel (Bovine Gelatine), Verdikkingsmiddel (Glycerine), Oplosmiddel (Gepurifieerd Water)

Voedingswaarde Per 3 softgels
CLA (geconjugeerd Linolzuur) 3000 mg
– waarvan (c9,t11) isomeren 1110 mg
– waarvan (t10,c12) isomeren 1110 mg

Neem 3 keer per dag 1 softgel (= 1 serving) bij de maaltijd, elke dag van de week.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.