Syntech L-Glutamine

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Syntech L-Glutamine

22,95

L-Glutamine wordt gezien als een semi-essentieel aminozuur omdat in bepaalde omstandigheden het lichaam onmogelijk voldoende glutamine kan produceren om aan de behoefte te voldoen, zoals voor sporters. L-Glutamine is het meest voorkomende aminozuur en neemt deel aan vele belangrijke fysiologische processen in het lichaam.

Artikelnummer: 97 Categorieën: ,

Als je lichaam voldoende glutamine in het systeem heeft, zullen je spieren sneller en optimaler herstellen na een training en zo wordt spierafbraak voorkomen. Syntech L-glutamine heeft een dosering van maar liefst 5 gram aan L-glutamine en ondersteunt dus op deze wijze het spierherstel. Ook speelt het aminozuur glutamine een grote rol bij vele stofwisselingsprocessen in het lichaam, zoals de werking van de hersenen en de eiwitsynthese. Het is dan ook een onmisbaar voedingssupplement als je vaak en intensief traint!

Glutamine is het aminozuur dat het meest voorkomt in het menselijk bloed, namelijk ongeveer tweederde. Wanneer je vaak en intensief traint zal je lichaam extra vragen om glutamine om spierafbraak te voorkomen en optimaal te kunnen herstellen. Het is een semi-essentieel aminozuur dat je dankzij Syntech L-glutamine op goed gedoseerde manier kan binnen krijgen. Glutamine is voor mensen die regelmatig trainen namelijk een essentieel aminozuur. Het aminozuur heeft een positief effect op de eiwitsynthese en een verhoogde eiwitsynthese is een belangrijke voorwaarde voor spiergroei. Zeker mensen die moeite hebben met het aanhouden van eiwitrijke voeding heeft het toevoegen van Syntech L-glutamine een positieve bijdrage aan spierontwikkeling.

L-Glutamine

Voedingswaarde Per 5 gram
L-Glutamine 5 gr

1 serving = Meng 1 opgehoopte maatschep (5g) met 250ml water. Neem 1 serving na de training en 1 serving voor het slapen gaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.