Animal Flex

Animal Flex

45,95

Animal Flex is een complete toevoeging op je dagelijkse voeding dat bijdraagt aan soepele gewrichten. De matrix aan verschillende ingrediënten helpen sportblessures te voorkomen en houdt gewrichten soepel.

Artikelnummer: 309 Categorieën: ,

Animal Flex bevat onder andere vitamine C, E, Mangaan, Glucosamine, Chondroïtine, MSM en Hyaluronzuur. Het is dan ook een compleet product om gewrichten te ondersteunen bij verschillende bewegingsvormen. 

Vitamine C speelt een rol bij de aanmaak en opbouw van kraakbeen. Daarbij is vitamine C van belang voor de vorming van collageen. Kraakbeen is voor twee derde deel opgebouwd uit collageen. Vitamine E werkt als een antioxidant en draagt bij aan de bescherming van de cellen en het in stand houden van weefsels. Mangaan is nodig voor de vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten. Animal Flex is door de combinatie van deze ingrediënten een compleet product om toe te voegen als serieuze sporter.  

Glucosamine vermindert gewrichtspijn en ondersteunt de groei van kraakbeen. Chondroïtine is een lichaamseigenstof en de bouwstof van kraakbeen. MSM staat voor Methylsulfonylmethaan en is een vorm van zwavel dat van nature voorkomt in het lichaam en wordt in weefsel aangetroffen. Het is ook weer een bouwsteen voor je lichaam en zorgt  net als hyaluronzuur voor structuur en elasticiteit. 

ingrediënten:Ascorbinezuur, D-alfa-tocoferylacetaat, zinkoxide, natriumselenaat, magnesiumsulfaat, glucosamine, methylsulfonylmethaan, chondroïtinesulfaat A, chondroïtinesulfaat C, vlaszaadolie, cetylmyristoleaat, cetylpalmnitraat, cetyllauraat, cetylpalmitoleaat, cetylolaat, Hyaluronzuur, gemberwortel, kurkuma, wierook, quercetine, bromelaïne, dicalciumfosfaat, maltodextrine, gelatine, stearinezuur, magnesiumstearaat, gezuiverd water, microkristallijne cellulose, glycerine, siliciumdioxide, karamelkleur, farmaceutische glazuur.

allergenen:Kan sporen bevatten van melk, soja, ei, pinda’s, noten, vis, tarwe en gluten.

Voedingswaarde Per portie
Energie 22,08 Kcal
vet 2,45 Gr
Vitamine E 245,3 Mg
Vitamine C 245,3 Mg
Zink 36,8 Mg
Mangaan 2,45 Mg
Selenium 171,71 Ug

1 zakje Animal Flex per dag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.