Solgar Co-Enzyme Q10 30 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Co-Enzyme Q10 30 mg

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Verkrijgbaar in 30 stuks.
Solgar Co-Enzyme Q-10 30 mg is een in vet oplosbare vitamine achtige stof. Q10 is essentieel voor de cellen om energie te produceren. Dit product van Solgar bevat 30 mg Q-10 per capsule. De capsules zijn plantaardig.

Artikelnummer: 18 Categorieën: ,

Co-enzyme Q-10 wordt van nature door het lichaam zelf aangemaakt. Door het suppletie van Solgar Co-Enzyme Q-10 30 mg kan je het lichaam ondersteunen in de hoeveelheden in het lichaam. De natuurlijke waarde van Q-10 in het lichaam kan afnemen naarmate we ouder worden en bij bijvoorbeeld verschillende ziektes zoals kanker. Bij dit soort omstandigheden of bijvoorbeeld bij onvolwaardige voeding, veel stress en overgewicht kan suppletie van Solgar Co-Enzyme Q-10 30 mg aan te raden zijn om het lichaam te ondersteunen. Q-10 heeft als functie bijvoorbeeld een antioxidantenwerking maar draagt vooral bij aan herstel en vermindering van bepaalde ziektebeelden (denk aan hart- en vaatziekten, astma, reuma en nog veel meer). Ook is bewezen dat Q-10 kan zorgen voor dalingen in de bloedsuikerspiegel wat interessant kan zijn voor diabetes patiënten. Dit product van Solgar vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per softgel
Softgel capsule (runder gelatine, plantaardig glycerine)
Rijstzemelen olie
Co-enzym Q-10 (ubiuinon, Kaneka*) 30 mg
Emulgator (lecithine)
Kleurstoffen (titaan dioxide, paprika)
* Kaneka en KanekaQ-10 zijn geregistreerde handelsnamen van Kaneka Corporation.

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.