Solgar Béta-Carotene 7 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Béta-Carotene 7 mg

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Beschikbaar in 60 stuks.
Solgar Béta-Carotone 7 mg is pro-vitamine a, het wordt dus in het lichaam omgezet naar vitamine A. Dit zorgt voor een goede weerstand en is goed voor gezichtsvermogen, gezonde botten, tanden, huid en voor de groei.

Artikelnummer: 15 Categorieën: ,

Solgar Béta-Carotone 7 mg heeft dus verschillende gezondheidsaspecten. Ook staat beta-carotene er om bekend dat het je sneller een gebruinde tint geeft van binnen uit. Hiervoor moet je uiteraard wel in de zon komen, dus aan te raden in de zomer. Naast goede weerstand, beter gezichtsvermogen, gezondere botten en tanden en huid, en optimaler groei heeft Solgar Béta-Carotone 7 mg anti-oxidatieve eigenschappen. Dit beschermt je cellen tegen vrije radicalen en bescherm je dus tegen schadelijke stoffen in de cellen van je lichaam. Béta-Carotone kan je ook vinden in groene bladgroenten en in koolsoorten. Daarnaast heb je misschien wel eens gehoord dat wortels veel béta-carotone bevatten, dit geeft ook de oranje kleur aan wortels!  Het lichaam zet niet meer bèta-caroteen om in vitamine A dan het nodig heeft. De inname van bèta-caroteen leidt daarom niet tot een te hoog vitamine A-niveau en kan dus worden beschouwd als een veilige vorm van vitamine A. Je kan dus gerust dagelijks de aanbevolen hoeveelheid Solgar Béta-Carotone 7 mg slikken.

Ingrediënten Per softgel
Saffloerolie, olijfolie, Softgel capsule (runder gelatine, glycerine)
Natuurlijke bron van gemengde carotenoïden (D. Salina) 47 mg
Bevat:
Bètacaroteen 7 mg
Alfacaroteen 331 mcg

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot twee softgels dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.