Syntech Omega 3

Syntech Omega 3

22,90

Uitverkocht

Omega 3 vetzuren zijn onverzadigde vetzuren die voornamelijk worden aangetroffen in visolie. De belangrijkste vormen zijn EPA en DHA en hiermee is Syntech Omega 3 dan ook verrijkt.

Artikelnummer: 96 Categorieën: ,

In de westerse landen hebben veel mensen een Omega 3 tekort. Dit omdat er doorgaans weinig (vette) vis wordt gegeten. Omega 3 is hierdoor verstandig om in te nemen als suppletie. Het heeft talloze positieve functies voor je lichaam, vooral de EPA en DHA. EPA en DHA dragen onder andere bij tot een normale hartfunctie. DHA draagt daarnaast ook bij tot het onderhoud van een normale hersenfunctie en visie. Omega 3 is van nature een ontstekingsremmer en dient voldoende binnen gekregen te worden om het lichaam te voorzien van een juiste balans tussen de aanwezige vetzuren. Aan Syntech Omega 3 is ook vitamine E toegevoegd. Deze vitamine draagt bij aan de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Ook dragen EPA en DHA nog bij tot het behoud van normale bloeddruk en bloedtriglycerideniveaus. Syntech Omega 3 is geschikt voor iedere volwassen persoon. Per dagelijkse dosering van 3 softgels bevat dit supplement 3000mg visolie waarvan 540 mg EPA en 230 mg DHA. Daarnaast bevat het 9 mg vitamine E. 

Visolie, Softgel [(Bovine Gelatine), Bevochtigingsmiddel (Glycerol, Gepurifieerd Water)], D-Alpha-Tocoferol (Vitamine E)

Voedingswaarde Per 3 softgels
Visolie: 3000 mg
– EPA 540 mg
– DHA 360 mg
Vitamine E (tocopherol) 9 mg

Neem 3 keer per dag 1 softgel (= 1 serving) bij de maaltijd, elke dag van de week.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.