Orangefit Magnesium

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Orangefit Magnesium

19,90

Uitverkocht

Orangefit Magnesium 300 mg aan magnesium bisglycinaat. Dit is een biologisch goed opneembare variant. Ook zit er bioperine toegevoegd om je opname te verbeteren en Orangefit Magnesium is 100% vegan magnesium.

Artikelnummer: 180 Categorieën: ,

Magnesium is de echte alleskunner voor je lichaam. Het staat ook bekend als de anti-stress mineraal. Het is een belangrijke stof voor je energie, humeur, slaap en de werking van je spieren. Een tekort is veel voorkomend. 

Als je lichaam onder veel mentale en/of fysieke stress staat, dus ook als je fanatiek sport, heeft je lichaam extra behoefte aan magnesium. Ook koffie en alcohol halen je magnesium levels omlaag. Dit mineraal is erg belangrijk voor de kalmering van je lichaam en stressreductie. Ook is het een belangrijke stof voor je stofwisseling en vele functies van je lichaam. Je lichaam gebruikt magnesium onder andere voor zenuwgeleiding en spiercontractie. Ook is het een belangrijk mineraal voor je botten, tanden en hart- en bloedvaten. 

Orangefit Magnesium is een organische magnesiumbisglycinaat wat erg goed verdragen en opgenomen wordt door je lichaam. Een verpakking bevat 60 mg aan plantaardige capsules. Je spierherstel en slaap zal zeker verbeteren met een gebruik van Orangefit Magnesium. Ook bij migraine, spierkrampen en een hormonale disbalans wordt magnesium geadviseerd. 

Ingrediënten  Per 2 caps
Magnesium 300 mg
Vitamine B6 4,2 mg
Bioperine® 5 mg

Wij adviseren om dagelijks minimaal 300mg magnesium binnen te krijgen. Dit komt neer op 2 capsules per dag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.