Plantforce Magnesium+ poeder

Plantforce Magnesium+ poeder

24,95

Uitverkocht

Plantforce Magnesium+ is een snel opneembare poedervorm van magnesium met extra vitamines en mineralen toegevoegd voor onder ander een sterke botgezondheid. Magnesium draagt bij aan spierontspanning en een gezond zenuwstelsel. De poeder heeft een frisse citroensmaak en is makkelijk oplosbaar in water.

Artikelnummer: 314 Categorieën: ,

Plantforce Magnesium Osteo is een snel opneembare poedervorm van magnesium met extra vitamines en mineralen toegevoegd voor onder ander een sterke botgezondheid. Magnesium draagt bij aan spierontspanning en een gezond zenuwstelsel. De poeder heeft een frisse citroensmaak en is makkelijk oplosbaar in water.

Magnesiumcarbonaat, citroenzuur, kaliumbicarbonaat, vitamine C (ascorbinezuur), zinkbisglycinaat, natriumboraat, vitamine B6 (pyridoxal-5′-fosfaat), vitamine K2 (menaquinon-7), vitamine B12 (methylcobalamine), vitamine D3 (cholecalciferol uit korstmos en veganistisch), natuurlijk citroenaroma, stevia-extract (steviolglycosiden)

Voedingswaarde Per serving (3,5g)
Ascorbinezuur 150 mg
Vitamine B6 2 mg
Vitamine B12 50ug
Vitamine D 25 ug
Magnesium 250 mg
Kalium 200 mg
Zink 15 mg
Borium 3 mg

Voeg het poeder toe aan een glas. Voeg er voldoende kokend of koud water aan toe om het poeder te bedekken. Laat het bruisen tot het opgelost is. Als je koud water gebruikt, laat het dan 10-15 minuten bruisen. Vul de rest van het glas met koud water of kruidenthee en het is klaar voor gebruik.

Dosering

Plantforce® Mag Osteo kan bij, of tussen de maaltijden worden ingenomen. De dagelijkse portie van 3,5 g (1 theelepel of 5 ml) kan worden ingenomen als een enkele portie of verdeeld in 2-3 kleinere portiegroottes en gedurende de dag worden ingenomen.

Bewaren

Bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur, uit de buurt van direct zonlicht en warmte. Buiten bereik van kinderen houden. Sluit de verpakking goed na gebruik anders kan het product gaan klonteren. Wanneer het product is geklonterd, kan het nog steeds gebruikt worden, maar het maakt het doseren lastiger.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.