Go Primal Focus & Power

Home/Vitamines en Mineralen/Speciaal/Go Primal Focus & Power

Go Primal Focus & Power

29,95

Artikelnummer: 62 Categorieën: ,

Voor volwassenen van 12 jaar en ouder.

Neem dagelijks 2 capsules, bij voorkeur bij een maaltijd of bij koffie om het resultaat te verbeteren.

  • Bacopa-extract: is een oud nootropisch kruid dat angst kan verminderen, de cognitie kan verbeteren en zelfs de hersenen kan beschermen tegen veroudering. Wordt veel gebruikt in Azië en geïntegreerd als ingrediënt in medicinale preparaten in Australië, India, Maleisië, Pakistan en Bangladesh. Hoe het werkt? Door de groei en proliferatie van dendrieten te verbeteren (= vertakte zenuwcelextensie, die impulsen doorsturen en waarnemen naar het zenuwcellichaam).
  • L-Tyrosine: is een aminozuur dat het geheugen, het humeur en de cognitieve vaardigheden kan verbeteren, de focus kan verhogen en stress kan verminderen. Hoe het werkt: om het simpel te houden, bieden voldoende niveaus van L-tyrosine grondstof voor het lichaam om neurotransmitters te produceren. Wanneer we in stress zijn, kunnen die niveaus van neurotransmitters snel uitgeput raken.
  • L-Theanine: is een aminozuur, aanwezig in theebladeren. Het is aangetoond dat het de slaapkwaliteit verbetert en mentale en fysieke stress verwerkt. Kan helpen de hersenen te beschermen tegen oxidatieve stressschade. Hoe het werkt: verhoogt het niveau van kalmerende neurotransmitters dopamine, serotonine en GABA die belangrijk zijn voor slaap, humeur, alertheid en energie.
  • Alpha-GPC: is het best bekend om choline aan de hersenen te leveren voor de productie van de cognitie-neurotransmitter acetylcholine. In recente studies is aangetoond dat het de kracht en prestaties van krachtsporters tot 14% verbetert.Kan cognitieve functies verbeteren. Is in staat om de bloed-hersenbarrière te passeren om het acetylcholinegehalte direct te verhogen. Kan de niveaus van serotonine en dopamine verhogen (slaap, humeur, energie, motivatie). Ook ondersteunen de nieuwste resultaten van een onderzoek het gebruik van Alpha-GPC om de kracht te vergroten. Hoe het werkt: Choline is essentieel voor de hersenen om acetylcholine te produceren, wat de ‘lerende’ neurotransmitter is. Elk molecuul van Alpha-GPC bestaat uit ongeveer 40% choline, dat het rechtstreeks aan de hersenen aflevert.
  • Siberisch Rhodiola-extract: is een kruid, dat als traditioneel medicijn in China, Rusland en Scandinavië wordt gebruikt om vermoeidheid te bestrijden. Bestrijdt stress. Kan in staat zijn om energie te herstellen, het humeur te verbeteren en de cognitie te verbeteren. Kan hersenbeschadiging door toxines voorkomen. Hoe het werkt: lijkt te werken door het moduleren van signaalpaden en moleculaire netwerken in de hersenen, zou kunnen interageren met het HPA-systeem om de productie en afgifte van cortisol te onderdrukken.
  • Vitamine B12: is aangetoond dat het werkgeheugen, stemming verbetert. Essentieel voor het genereren van nieuwe rode bloedcellen, DNA-synthese, behoud van neurologische functie. Kan worden gevonden in vlees, vis, eieren, zuivelproducten. Hoe werkt het: is een voorloper in de biosynthese van alle belangrijke neurotransmitters ACH, GABA en serotonine.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.