Go Primal Focus & Power

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Go Primal Focus & Power

30,95

Uitverkocht

Elke dag optimale resultaten behalen, zowel op het werk als bij atletische prestaties. Bevordert concentratie, stimuleert motivatie en verbetert uw focus met langdurige energie. Go Primal Focus & Power activeert je hersencapaciteit op zijn maximale kracht.

Artikelnummer: 62 Categorieën: ,

Go Primal Focus & Power bevordert focus, concentratie en verhoogt de kracht va de hersenen zonder invloed van cafeïne. Dit cafeïne vrije supplement voorziet je van langdurige energie zonder crash. Dit supplement is gebaseerd op nootropics. Nootropics zijn natuurlijke of synthetische verbindingen die cognitieve functies zoals focus, concentratie of motivatie verbeteren. De vitaminen en kruiden in dit supplement hebben een positieve werking op je neurotransmitters. Zo vind je in Go Primal Focus & Power de aminozuren L-Tyrisine voor het verminderen van stress; het heeft een positieve werking op je neurotransmitters en daarnaast L-Theanine; dit verhoogt de kalmerende neurotransmitters. Ook is in dit supplement nog vitamine B12 toegevoegd. Vitamine B12 zorgt onder andere voor verbeterde energie en stemming. 

We hebben een drukke levensstijl, waar iedereen op zijn best wil presteren maar ook een goede balans tussen werk en privé wil hebben. Door meer energie, focus en motivatie tijdens werkuren, kan je meer vrije tijd hebben om te besteden aan de dingen die je leuk vindt. Hierdoor kan Go Primal Focus & Power een effectieve toevoeging zijn op jouw leven. 

  • Bacopa-extract: is een oud nootropisch kruid dat angst kan verminderen, de cognitie kan verbeteren en zelfs de hersenen kan beschermen tegen veroudering. Wordt veel gebruikt in Azië en geïntegreerd als ingrediënt in medicinale preparaten in Australië, India, Maleisië, Pakistan en Bangladesh. Hoe het werkt? Door de groei en proliferatie van dendrieten te verbeteren (= vertakte zenuwcelextensie, die impulsen doorsturen en waarnemen naar het zenuwcellichaam).
  • L-Tyrosine: is een aminozuur dat het geheugen, het humeur en de cognitieve vaardigheden kan verbeteren, de focus kan verhogen en stress kan verminderen. Hoe het werkt: om het simpel te houden, bieden voldoende niveaus van L-tyrosine grondstof voor het lichaam om neurotransmitters te produceren. Wanneer we in stress zijn, kunnen die niveaus van neurotransmitters snel uitgeput raken.
  • L-Theanine: is een aminozuur, aanwezig in theebladeren. Het is aangetoond dat het de slaapkwaliteit verbetert en mentale en fysieke stress verwerkt. Kan helpen de hersenen te beschermen tegen oxidatieve stressschade. Hoe het werkt: verhoogt het niveau van kalmerende neurotransmitters dopamine, serotonine en GABA die belangrijk zijn voor slaap, humeur, alertheid en energie.
  • Alpha-GPC: is het best bekend om choline aan de hersenen te leveren voor de productie van de cognitie-neurotransmitter acetylcholine. In recente studies is aangetoond dat het de kracht en prestaties van krachtsporters tot 14% verbetert.Kan cognitieve functies verbeteren. Is in staat om de bloed-hersenbarrière te passeren om het acetylcholinegehalte direct te verhogen. Kan de niveaus van serotonine en dopamine verhogen (slaap, humeur, energie, motivatie). Ook ondersteunen de nieuwste resultaten van een onderzoek het gebruik van Alpha-GPC om de kracht te vergroten. Hoe het werkt: Choline is essentieel voor de hersenen om acetylcholine te produceren, wat de ‘lerende’ neurotransmitter is. Elk molecuul van Alpha-GPC bestaat uit ongeveer 40% choline, dat het rechtstreeks aan de hersenen aflevert.
  • Siberisch Rhodiola-extract: is een kruid, dat als traditioneel medicijn in China, Rusland en Scandinavië wordt gebruikt om vermoeidheid te bestrijden. Bestrijdt stress. Kan in staat zijn om energie te herstellen, het humeur te verbeteren en de cognitie te verbeteren. Kan hersenbeschadiging door toxines voorkomen. Hoe het werkt: lijkt te werken door het moduleren van signaalpaden en moleculaire netwerken in de hersenen, zou kunnen interageren met het HPA-systeem om de productie en afgifte van cortisol te onderdrukken.
  • Vitamine B12: is aangetoond dat het werkgeheugen, stemming verbetert. Essentieel voor het genereren van nieuwe rode bloedcellen, DNA-synthese, behoud van neurologische functie. Kan worden gevonden in vlees, vis, eieren, zuivelproducten. Hoe werkt het: is een voorloper in de biosynthese van alle belangrijke neurotransmitters ACH, GABA en serotonine.

Voor volwassenen van 12 jaar en ouder.

Neem dagelijks 2 capsules, bij voorkeur bij een maaltijd of bij koffie om het resultaat te verbeteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.