Solgar L-Tyrosine 500 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar L-Tyrosine 500 mg

20,95

Uitverkocht

Solgar L-Tyrosine 500 mg is één van de niet-essentiële aminozuren. Dit wordt in het lichaam gemaakt door het essentiële aminozuur phenylalanine dat dus wel uit voeding verkregen wordt. Hierdoor wordt de tryosine dus afhankelijk van de hoeveelheid phenylalanine in ons lichaam.

Artikelnummer: 8 Categorieën: ,

Solgar L-Tyrosine 500 mg wordt onder andere ingezet bij depressie, ADHD, cognitieve prestaties/geheugen en voor alertheid. Daarnaast kan dit supplement ook worden ingezet bij verschillende andere (medische) aandoeningen in het lichaam (vaak in overleg met een arts). Daarnaast kan suppletie van Solgar L-Tyrosine 500 mg een positieve werkzaamheid hebben op de trainingsprestaties. Solgar L-Tyrosine 500 mg heeft dus een breed gezondheidsaspect en wordt ingezet voor verschillende soorten doeleinden. Tyrosine kan je dus extra bij supplementeren maar let er wel op dat je hier vaak niet zomaar voor kiest. Er is een grote kans dat wanneer je het aminozuur phenylalanine niet voldoende binnen krijgt uit de voeding (bij bijvoorbeeld een eiwitarm dieet) dan kan het zijn dat tyrosine ook verlaagt is. Dit is dus lang niet zo bij iedereen. Overleg eventueel met een arts voordat je een aminozuur wilt toevoegen aan je leefstijl door middel van suppletie. De supplementen van Solgar worden geleverd in een donkere, goed afgesloten verpakking zodat de kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
L-Tyrosine 500 mg
Vulstoffen ( microkristallijne cellulose, HPC)
Anti-klontermiddelen (plantaardig
magnesiumstearaat, plantaardige stearinezuur)

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur tussen de maaltijden door innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.