Solgar Vitamine B12 500 mcg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Vitamine B12 500 mcg

10,95

Solgar Vitamin B-12 500 mcg voorziet in de behoefte aan extra vitamine B-12, zoals bij ouderen en mensen die maagzuurremmers gebruiken en vegetariërs en veganisten. Extra inname van vitamine B-6, B-12 en foliumzuur kan helpen om de normale darmbeweging (darmperistaltiek) te behouden. Vitamine B-12 is nodig voor de opname van ijzer, het behoud van een goed geheugen en de stemming.

Artikelnummer: 26 Categorieën: ,

Vitamine B12 (cobalamine) komt van nature bijna alleen maar voor in dierlijke producten zoals melk, vlees, vis en eieren. Hierdoor wordt het aangeraden voor mensen die veel plantaardige eten om Solgar Vitamine B-12 500 mcg te supplementeren. Vitamine B12 is een in water oplosbare vitamine. Solgar Vitamine B-12 500 mcg  is nuttig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel. Een tekort aan vitamine B12 kan leiden tot bloedarmoede en kan zich vertalen in onder andere vermoeidheid, duizeligheid en een verminderen gemoedstoestand. Doorgaan heb je niet zomaar een tekort aan B12, omdat je lichaam dit in de lever iets kan opslaan. Waneer er eenmaal wel een tekort is ontstaan kan dit bijna nooit via de voeding zich herstellen waardoor Solgar Vitamine B-12 500 mcg te hulp kan schieten. 

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, mannitol)
Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Vitamine B-12 (cyanocobalamine) (20000 % RI) 500 mcg
RI = Referentie Inname

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.