Solgar Advanced Acidophilus+

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Advanced Acidophilus+

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Verkrijgbaar in 60 a 120 stuks.
Solgar Advanced Acidophilus Plus is een probioticum. Deze bevat per capsule 0,5 miljard (twee bacteriestammen) ‘vriendelijke’ darmbacteriën. Deze goede bacteriën zorgen voor het verbeteren van de darmflora.

Artikelnummer: 73 Categorieën: ,

Probiotica zijn goede darmbacteriën, die zorgen voor een gezonde darmflora. Bij onder andere een opgeblazen gevoel, slechte stoelgang en/of prikkelbare darmen kan probiotica verlichting geven. Solgar Advanced Acidophilus Plus bevat twee probiotica stammen die beide andere voordelen bieden in onze darmen. Probiotica supplementen kunnen bij iedereen een ander effect hebben doordat iedereen een eigen, unieke darmflora heeft. Wat voor de één werkt, kan bij de ander dus niets doen, daardoor is het aan te raden om verschillende stammen te testen en te bekijken wat voor stam voor jouw lichaam werkt. Na of tijdens een antibiotica kuur, adviseren wij bijvoorbeeld Solgar Advanced Acidophilus Plus te gebruiken. De Antibiotica heeft namelijk een slechte invloed op de darmwand en de juiste bacteriën (probiotica) helpt het lichaam de balans terug te herstellen. Zorg daarnaast ook voor prebiotische en probiotische voeding in je dagelijkse eetpatroon om de darmen de juiste voedingsstoffen te bieden.  Solgar Advanced Acidophilus Plus vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per plantaardige caps
Advanced Acidophilus Plus complex 125 mg
Bevat:
vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), natrium alginaat, probiotica, antiklontermiddelen ( siliciumdioxyde, plantaardige magnesiumstearaat)
Micro-organismen 0,5 miljard
L. acidophilus, LA-5® (levensvatbare micro organismen)* 250 miljoen
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)
* LA-5® en Bb12® zijn geregistreerde handelsnamen van Chr. Hansen.
Dit product bevat een zakje silicaten dat niet eetbaar is. De silicaten is bedoeld om het product vochtvrij te houden en zo de kwaliteit de garanderen.

Als voedingssupplement voor volwassenen dagelijks één of meerdere capsules bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.