Solgar L-Lysine 500 mg

Solgar L-Lysine 500 mg

12,95

Uitverkocht

Solgar L-Lysine 500mg is een vrije-vorm aminozuur. Lysine komt voornamelijk voor in dierlijke eiwitten. De suppletie van dit aminozuur kan onder andere nuttig zijn tegen het herpes virus (behandeling en preventie van koortslip).

Artikelnummer: 5 Categorieën: ,

Solgar L-Lysine 500mg is onder andere van belang voor synthese van enzymen, hormonen en antilichamen. Naast behandeling en preventie van het herpes virus door verbetering van het imuunsysteem kan Solgar L-Lysine 500mg ook bijdragen aan sterker bindweefsel en gezondere botten doordat het de calciumopname verbetert. Dit kan nuttig zijn voor kinderen in de groei en actieve(re) ouderen. Vegetariërs, veganisten of mensen met een lage eiwit inname kunnen sneller lysine tekorten oplopen doordat zij minder of geen dierlijke producten binnen krijgen. Een tekort kan leiden tot verschillende symptomen zoals misselijkheid, vermoeidheid, duizeligheid of angst. Natuurlijk is het altijd aan te raden om jezelf te laten testen bij dit soort klachten om de exacte oorzaak te achterhalen. Solgar L-Lysine 500mg kan je ook inzetten bij doeleinden gericht op afvallen of eventueel aankomen. Uit lysine kan L-carnitine gemaakt worden, dit is een belangrijk aminozuur voor de vetzuurverbranding in de mitochondriën. Daarnaast ondersteunt lysine de koolhydraatstofwisseling en kan het juist je eetlust bevorderen. 

Ingrediënten Per plantaardige caps
L-Lysine ( vrije vorm, als HCI ) 500 mg
Plantaardige capsule (HPMC)
Anti-klontermiddel ( plantaardige magnesiumstearaat

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot twee capsules dagelijks bij voorkeur tussen de maaltijden door innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.