Solgar Ashwagandha

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Ashwagandha

28,35

Solgar Ashwagandha Root Extract (Withania somnifera) is een adaptogeen. Het kruid helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress. Ashwagandha helpt bij de opbouw van spiermassa en ondersteunt de seksuele functie en vruchtbaarheid bij mannen.

Artikelnummer: 129 Categorieën: ,

Ashwagandha is een kruid met adaptogene eigenschappen. Het is een van de belangrijkste planten in de Ayurvedische geneeskunde voor verjonging en het geven van levenskracht. Ook wordt het in traditionele Afrikaanse geneeskunde gebruikt. Solgar Ashwagandha wordt gebruikt bij vermoeidheidsklachten, artritis en leveraandoeningen. Dit kruid is een adaptogeen en wordt dan ook gebruikt om de omgevingsfactoren van stress beter te hanteren en als algemene opkikker. Dankzij het gebruik van Solgar Ashwagandha zal je stress beter kunnen hanteren. Daarbij werkt het positief op het immuunsysteem, gaat het ontstekingen tegen en verbetert het de vruchtbaarheid. 

Solgar Ashwagandha heeft een adaptogene werking en kan dus goed gebruikt worden in tijden van stress en een verhoogd cortisol. Het kruid zal de verstoorde hormoonbalans terug in evenwicht brengen, omdat het cortisol verlagend werkt. Tevens kan de wortel van ashwagandha goed ingezet worden ter ondersteuning van het geheugen en de cognitie. Ook komt uit onderzoek naar voren dat ashwagandha kan zorgen voor meer krachttoename in de sport en meer spiermassa. Het kruid heeft ook positief effect op het uithoudingsvermogen.

De Solgar capsules zijn plantaardig en optimaal beschermt in een donkere, glazen verpakking tegen zuurstof, vocht en licht. 

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten  Per caps
Vulstoffen (Arabische gom, microkristalijne cellulose)
Gestandaardiseerd Ashwagandha wortel poeder extract (Withania somnifera, 1,5% [4,5 mg] withanoliden) 300 mg
Ashwagandha wortelpoeder (onbewerkt) 100 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)
Anti-oxidant poederbasis (bètacaroteen en L-ascorbinezuur: vitamine C)*
* PhytO2X™ is een speciaal mengsel van natuurlijke anti-oxidanten dat de ingrediënten tegen kwaliteitsverlies beschermt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.