Solgar Biotin 1000 mcg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Biotin 1000 mcg

11,40

Solgar Biotin 1000 mcg draagt onder andere bij aan de normale haargroei, houdt het haar sterk en stimuleert het behoud van een normale huid.

Artikelnummer: 29 Categorieën: ,

Solgar Biotin 1000 mcg is een in water oplosbare vitamine B. Biotine wordt ook wel vitamine B8  genoemd. Biotine bevattende enzymen zijn betrokken bij gluconeogenese, vetzuursynthese, propionaat metabolisme, stofwisseling van aminozuren. Daarnaast speelt biotine een rol bij de vorming van vetzuren. Biotine vind je normaal gesproken in onder andere eieren, melk, noten en pinda’s. Te weinig biotine kan zorgen voor huidafwijkingen zoals een droge huid of huiduitslag en daarnaast ook bloedarmoede maar een tekort loop je niet zomaar op. Een overschot aan biotine loop je ook niet zomaar op omdat het een water oplosbare vitamine is die je weer uitplaats bij te veel in je lichaam. Solgar Biotin 1000 mcg is aan te raden in combinatie met andere B-vitamines voor een nauwe samenwerking. Solgar Biotin 1000 mcg wordt bijvoorbeeld door artsen aangeraden bij gebruik van specifieke medicijnen. Ook kan het zijn dat er verschillende doseringen worden aangeraden voor verschillende klachten. Dit product van Solgar vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose)
Plantaardige capsules (HPMC)
Anti-klontermiddelen (plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat)
D-biotine (2000 % RI) 1000 mcg
RI = Referentie Inname

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.