Solgar Calcium Citrate with D3

Solgar Calcium Citrate with D3

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Verkrijgbaar in 60 stuks.
Solgar Calcium Citrate with Vitamin D3 wordt voornamelijk gebruikt voor het behoud van sterke botten. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in botten.

Artikelnummer: 42 Categorieën: ,

Solgar Calcium Citrate with Vitamin D3 is goed opneembaar door de citraat vorm. Calcium is een mineraal. Dit mineraal is voornamelijk te vinden in voedingsmiddelen zoals: melk en melkproducten, groente, noten en peulvruchten. Solgar Calcium Citrate with Vitamin D3 helpt en verbetert de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit. De toegevoegde vitamine D3 zorgt ervoor dat de darmen calcium goed opnemen en helpt met de calciumopname in de botten. Calcium kan op latere leeftijd helpen tegen botontkalking en is ook nodig voor een goede werking van de zenuwen, spieren, de bloedstolling en transport van andere mineralen in het lichaam. Zwangeren en ouderen hebben een hogere calciumbehoefte. Een te lage calciumwaarde kan bij ouderen zorgen voor botontkalking. Calcium werkt naast met vitamine D3, samen met magnesium. Calcium heeft magnesium nodig op opgenomen te worden en goed te kunnen werken. Een hogere calcium inname zal dus gepaard moeten worden met een hoge magnesium inname. Solgar Calcium Citrate with Vitamin D3 vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. 

Ingrediënten Per vier tabletten
Calcium (citraat) (125 % RI) 1000 mg
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat)
Cross-linked cellulose gom
Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig glycerine)
Kleurstof (titaan dioxide)
Vitamine D-3 (cholecalciferol uit wolvet) (600 IE) (300 % RI) 15 mcg
RI = Referentie inname

Als voedingssupplement voor volwassenen vier tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.