Solgar Calcium Magnesium Zinc

Solgar Calcium Magnesium Zinc

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Verkrijgbaar in 100 en 250 stuks.
Solgar Calcium Magnesium Zinc wordt gebruikt voor behoud van sterke botten. Een krachtige combinatie om je lichaam van binnenuit sterk te houden waar je profijt van zal hebben op latere leeftijd.

Artikelnummer: 45 Categorieën: ,

Solgar Calcium Magnesium Zinc is goed opneembaar door de citraatvorm. Calcium is een mineraal. Dit mineraal is voornamelijk te vinden in voedingsmiddelen zoals: melk en melkproducten, groente, noten en peulvruchten. Magnesium is een mineraal dat je voornamelijk vind in volkoren producten, groene groenten, noten, melkproducten en vlees. Calcium verbetert de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit. Magnesium is voornamelijk goed voor de vorming van botten en spieren. Magnesium heeft en ontspannende functie en draagt bij aan herstel van de spieren. Zink is een spoorelement dat onder andere goed is voor je stofwisseling en je immuunsysteem. Zink vind je van nature in kleine hoeveelheden in voeding zoals vlees, kaas, graanproducten, schaal- en schelpdieren en noten. Zink heeft talloze gezondheidsvoordelen en in de combinatie van Solgar Calcium Magnesium Zinc zorgt zink ook weer voor sterkere botten, zo kan zink helpen voor het voorkomen van osteoporose. Solgar Calcium Magnesium Zinc vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per drie tabletten
Calcium (carbonaat, gluconaat, citraat) (125 % RI) 1000 mg
Magnesium (oxide, gluconaat, citraat) (107 % RI) 400 mg
Vulstoffen (microkristallijnecellulose, maltodextrine, citroenzuur)
Zink (gluconaat) (150 % RI) 15 mg
Cellulose gom
Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, plantaardige glycerine)
Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaat, plantaardig stearinezuur)
Kleurstof (titaandioxide)
RI = Referentie inname

Als voedingssupplement voor volwassenen drie tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.