Solgar Calcium Magnesium

Solgar Calcium Magnesium

Vanaf 0,00

Verkrijgbaar in 50 en 100 stuks.
Solgar Calcium Magnesium Citrate wordt voornamelijk gebruikt voor het behoud van sterke botten. Deze mineralen werken samen voor sterkere botten en de vorming van botten en spieren.

Artikelnummer: 43 Categorieën: ,

Solgar Calcium Magnesium Citrate is goed opneembaar door de citraatvorm. Calcium is een mineraal. Dit mineraal is voornamelijk te vinden in voedingsmiddelen zoals: melk en melkproducten, groente, noten en peulvruchten. Magnesium is een mineraal dat je voornamelijk vind in volkoren producten, groene groenten, noten, melkproducten en vlees. Calcium verbetert de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit. Magnesium is voornamelijk goed voor de vorming van botten en spieren. Magnesium heeft en ontspannende functie en draagt bij aan herstel van de spieren. De verhouding van calcium tot magnesium in het lichaam dient 2:1 te zijn, in Solgar Calcium Magnesium Citrate vind je dan ook de juiste verhouding. Let daarom altijd op met losse suppletie van calcium of magnesium. Magnesium is vaak minder aanwezig in het lichaam dan calcium. Ook hebben mensen die veel sporten een hogere magnesium behoefte. De citraat binding wordt hoog aangeraden voor een betere opname, slechtere bindingen kunnen voor vervelende darmklachten zorgen. Solgar Calcium Magnesium Citrate vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. 

Ingrediënten Per vijf tabletten
Calcium (citraat) (125 % RI) 1000 mg
magnesium (oxide, citraat) (133 % RI) 500 mg
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig glycerine)
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat)
Cellulose gom
Kleurstof (titaan dioxide)
RI = Referentie inname

Als voedingssupplement voor volwassenen vijf tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.