Solgar Vitamine B1 100 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Vitamine B1 100 mg

13,95

Uitverkocht

Solgar Vitamine B1 100 mg heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en is goed voor het geheugen, de concentratie, de leerprestatie en de gemoedstoestand.

Artikelnummer: 22 Categorieën: ,

Vitamine B1 (ook wel thiamine genoemd) vind je in varkensvlees, volkoren granen en in kleine hoeveelheden ook in verschillende noten. Vitamine B1 is essentieel voor energieproductie uit koolhydraatbronnen en ondersteunt hierdoor organen die voor hun energieproductie afhankelijk zijn van koolhydraten zoals hersenen, spieren, hart en zenuwen. Daarnaast is de bekendste functie van Solgar Vitamine B1 100 mg een goede werking van het zenuwstelsel. Deze vitamine kan de prikkeloverdracht verbeteren naar bijvoorbeeld je spieren. Voor de omzetting van thiamine in de actieve vorm is magnesium noodzakelijk. Bij een magnesiumtekort (wat veel voorkomend is) kan dus B1 in zijn actieve vorm ook tekort schieten. Daarnaast kan bijvoorbeeld Vitamine C de thiamine-opname ook weer verbeteren.

Solgar Vitamine B1 100 mg wordt ingezet bij specifieke klachten die vaak besproken worden met een arts. Bij klachten zoals vermoeidheid, stress, slechte slaap, verminderde eetlust kan je kijken of je baat hebt een vitamine B-complex. Dit omdat de vele vitamines-B met elkaar samen werken. Dit product van Solgar vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

 

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vitamine B-1 (thiamine HCI) (9091 % RI) 100 mg
Plantaardige capsule (HPMC)
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide), plantaardig magnesiumstearaat)
Vulstoffen (HPC, microkristallijne cellulose)

RI = Referentie Inname

 

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.