Solgar Cranberry + Vitamine C

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Cranberry + Vitamine C

21,80

Uitverkocht

Solgar Cranberry with Vitamin C wordt uitsluitend uit verse cranberries gewonnen. Cranberries bevatten bioflavonoiden, organische zuren, d-mannose en vitamine C.

Artikelnummer: 119 Categorieën: ,

Cranberry wordt ingezet bij blaasontstekingen. Het voorkomt dat de bacterie zich kan hechten aan het slijmvlies. Bij opkomende blaasontstekingen of als preventie wanneer je vaak last hiervan hebt kan het nuttig zijn om Solgar cranberry + Vitamine C te slikken. 

Vitamine C is een in water oplosbare vitamine en van nature vind je vitamine C in fruit, groente en aardappelen. Vitamine C is de belangrijkste water oplosbare antioxidant die het afweersysteem ondersteunt. Vitamine C heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer in het bloed en de opname van ijzer uit de voeding. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Daarnaast ondersteunt Vitamine C ook de normale werking van het zenuwstelsel, en is vitamine C is goed voor het geheugen. Ook bevordert vitamine C de opname van ijzer. Een tekort aan vitamine C kan in de eerste plaats zorgen voor een verminderde weerstand. Solgar cranberry + Vitamine C bevat geconcentreerd extract, uit 40 gram verse cranberries per capsule

Ingrediënten  Per caps
Cranberry (Oxycoccus macrocarpus) extract poeder 400 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 60 mg (75% RI)
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxideplantaardig magnesiumstearaat)
RI = Referentie Inname

Dit product bevat een zakje silicagel dat niet eetbaar is. De silicagel is bedoeld om het product vochtvrij te houden en zo de kwaliteit te garanderen.

Als voedingssupplement voor volwassenen één of meerdere plantaardige capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.