Solgar Fish Oil 1000MG

Solgar Fish Oil 1000MG

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Beschikbaar in 60 en 120 stuks.
Solgar Fish Oil Concentrate 1000 mg heeft een gunstige invloed op het hart. EPA en DHA zijn belangrijke bouwstenen voor de hersenen, spelen een rol bij het functioneren van hersenen en zijn goed voor het gezichtsvermogen. Dit beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA (inclusief de voeding) of 450 mg (zwangere vrouwen en bij borstvoeding).

Artikelnummer: 105 Categorieën: ,

Visolie is een natuurlijke bron van Omega 3 vetzuren. In de westerse landen hebben veel mensen een Omega 3 tekort. Dit omdat er doorgaans weinig (vette) vis wordt gegeten. Omega 3 is hierdoor verstandig om in te nemen als suppletie zoals de Solgar Fish Oil 1000MG. Het heeft talloze positieve functies voor je lichaam, vooral de EPA en DHA. EPA en DHA dragen onder andere bij tot een normale hartfunctie. DHA draagt daarnaast ook bij tot het onderhoud van een normale hersenfunctie en visie. Omega 3 is van nature een ontstekingsremmer en dient voldoende binnen gekregen te worden om het lichaam te voorzien van een juiste balans tussen de aanwezige vetzuren. Ook dragen EPA en DHA nog bij tot het behoud van normale bloeddruk en bloedtriglycerideniveaus. Solgar Fish Oil 1000MG is geschikt voor iedere volwassen persoon. Per dagelijkse dosering van 1 softgel bevat dit supplement 1000mg visolie waarvan 160 mg EPA en 100 mg DHA.

Ingrediënten Per softgel
Visolie Concentraat 1000 mg
Bevat:
EPA (eicosapentaeenzuur)* 160 mg
DHA (docosahexaeenzuur)* 100 mg
Softgel capsule (runder gelatine, plantaardige glycerine)
Anti-oxidant (vitamine E: natuurlijke gemengde tocoferolen)
* Omega-3 vetzuren, als natuurlijke triglyceriden.

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.