Solgar Folacin 400 mcg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Folacin 400 mcg

Vanaf 0,00

Verkrijgbaar in 100 stuks en 250 stuks.
Solgar Folacin 400 mcg (Foliumzuur, Vitamine B-9, Vitamine Bc, Vitamine B-11) speelt een rol bij de vorming van rode bloedcellen, de bloedopbouw en de omzetting van vitamine B-12. Foliumzuur is een methyldonor en helpt daardoor bij het verlagen van het homocysteïne gehalte in het bloed. Zwangeren en vrouwen met een kinderwens wordt extra inname aanbevolen ter bevordering van een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind.

Artikelnummer: 25 Categorieën: ,

Solgar Folacin 400 mcg heeft dus verschillende werkzaamheden in het lichaam. Foliumzuur staat ook bekend als vitamine B11. Vitamine B11 is een in water oplosbare vitamine. Foliumzuur komt van nature voor in (groene) groenten, volkoren producten, vlees en zuivel. Een ernstig tekort aan foliumzuur kan bloedarmoede, darmstoornissen, vermoeidheid en geboorteafwijkingen veroorzaken. Solgar Folacin 400 mcg kan er voor zorgen dat de tekorten in je lichaam vermindert worden. Ook dit supplement is goed te gebruiken in combinatie met een vitamine B-complex omdat de B-vitamines veel samenwerken en elkaar dus versterken. Voor zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens is het altijd aan te raden om Solgar Folacin 400 mcg te gebruiken. Dit verkleint de kans op geboorteafwijkingen zoals een open ruggetje of een hazenlip.

Ingrediënten Per tablet
Vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose)
Anti-klontermiddelen (plantaardig stearinezuur, siliciumdioxide)
Cross-linked cellulose gom
Foliumzuur (pteroylglutaminezuur)

 

RI = Referentie Inname

(200% RI) 400 mcg

Als voedingssupplement voor volwassenen één tablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.