Solgar Gentle Iron 20 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Gentle Iron 20 mg

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Verkrijgbaar in 90 stuks en 180 stuks.
Solgar Gentle Iron 20 mg voorziet het lichaam van extra ijzer. IJzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine.

Artikelnummer: 47 Categorieën: ,

Solgar Gentle Iron bevat een zeer goed opneembare vorm van ijzer uit bisglycinaat. Dit is een lichaamsbekende stof. Hierdoor is de opname goed en word je niet misselijk of krijg je geen last van verstopping. Ijzer vind je in dierlijke en plantaardige bron in de voeding. Je lichaam neemt heem-ijzer beter op (dierlijk). Dit ijzersupplement is geschikt op in te zetten tijdens de zwangerschap. Solgar Gentle Iron kan worden ingezet bij lage ijzerwaarden en bloedarmoede, deze klachten dienen altijd vast gesteld te worden door een arts. Neem Solgar Gentle Iron los van voedsel, koffie en thee omdat de opname anders verminderd kan worden. Wanneer je er niet goed op reageert om ijzer op nuchtere maag in te nemen, vermijd dan sowieso zuivelproducten, koffie en thee. Vitamine C kan de ijzeropname versterken, vooral van de plantaardige vorm (non-heem ijzer). Hierdoor is vitamine C in combinatie met Solgar Gentle Iron aan te raden bij vegetariërs. Een ijzertekort kan zich uiten in vermoeidheid, bleke huid, rusteloze benen en klachten met de ademhaling. Solgar Gentle Iron vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, citroenzuur)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
ijzer (bisglycinaat*) (143 % RI) 20 mg
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)
RI = Referentie Inname
* Unieke vorm van gecremeerd ijzer (bisglycinaat), zeer goed opneembaar, maagvriendelijk en niet stoppend. Ferroch™ Albion Internation Inc.

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.