Solgar Prostate Support

Solgar Prostate Support

30,00

Uitverkocht

Solgar Prostate Support is goed voor de prostaat dankzij de zaagpalm en brandnetel. De formule bevat daarnaast de sterke antioxidanten zink en selenium voor de bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Artikelnummer: 139 Categorieën: ,

De plantaardige capsules van Solgar Prostate Support bevatten een krachtige complex om de prostaat te ondersteunen. Het bevat onder andere de kruiden zaagpalm en brandnetel. Zaagpalm is een natuurlijk remedie bij prostaatproblemen, waaronder een vergrote prostaat. Het gaat namelijk de overactiviteit van het enzym 5-alpha-reductase tegen die een actieve rol speelt in het steroïden metabolisme. Brandnetel heeft ook een positief effect op de biochemie van de prostaat. Brandnetel en zaagpalm hebben een synergetische werking en versterken elkaar dus. 

Solgar Prostate Support bevat ook 7 mg aan lycopeen. Dit is een veelvoorkomende stof in de prostaat en werkt als een kracht antioxidant. Dit resulteert in een kleinere kans op prostaatkanker. 

Ook bevat Solgar Prostate Support selenium en zink. Dit zijn sterke antioxidanten die terug te vinden zijn in het sperma en in de prostaat zelf. Ze spelen een belangrijke rol in de spermaproductie en beschermen gezonde cellen en weefsels tegen vrije radicalen. 

Tot slot bevat het isoflavonen uit soja. Deze groep stoffen lijken op oestrogenen, die weer het ontstaan van prostaatkanker kunnen afremmen. 

Als voedingssupplement voor volwassenen twee plantaardige capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten  Per 2 caps
Pompoenpitpoeder 100 mg
Sojakiem poeder (bevat 2 mg [2%] Isoflavonen)* 100 mg
Gestandaardiseerd Zaagpalmbes extract (Serenoa repens, 67,5 mg [45%] vrije vetzuren) 150 mg
Gestandaardiseerd Brandnetelblad extract (Urtica dioica, 1,5 mg [1%] kiezelzuur) 150 mg
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)
Zink (bisglycinaat**) (100% RI) 10 mg
Lycopeen (tomaat) 7 mg
Selenium (L-selenomethionine) (45 % RI) 25 mcg
Anti-oxidant (mengsel van L-ascorbinezuur en bètacaroteen)***

*Soy From Nature™: gegarandeerd vrij van genetische modificatie.

**Fully reacted Albion process patent #5,516,925 en #6,716,814 Chelazomes.

***PhytO2X™ is een speciaal mengsel van natuurlijke anti-oxidanten dat de ingrediënten tegen kwaliteitsverlies beschermt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.