Solgar Psyllium Husks Fibre

Solgar Psyllium Husks Fibre

25,95

Solgar Psyllium Husks Fibre 500 mg (vlozaadvezels) is goed bij een onregelmatige ontlasting en kan klachten verlichten.

Artikelnummer: 82 Categorieën: ,

Solgar Psyllium Husks Fibre bevat 500 mg vlozaadvezels per capsule. Vlozaadvezels kunnen tot 20 maal hun eigen gewicht in vocht opnemen. Belangrijk is ook om bij gebruik van dit supplement voldoende (water) te blijven drinken. Psyllium is een uitstekende vezelbron en wordt onder andere gebruikt voor het reinigen van de darmen. Deze darmreiniger maakt de stoelgang zachter en hij kan gebruikt worden bij constipatie en ter ondersteuning van een normale darmpassage. Solgar Psyllium Husks Fibre wordt bijvoorbeeld ingezet bij Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS) of bij mensen die veel obstipatie klachten ervaren. Psyllium(vezel) wordt gewonnen uit de epidermis (zaadschil) van de zaden van Plantago ovata, een medicinale plant uit de weegbreefamilie die met name in India wordt verbouwd. Psyllium is een voedselbron voor de darmflora (prebiotica). Dit supplement helpt naast darmklachten ook bij het ondersteunen van de bloedsuikerspiegel en daarnaast bevorderen ze ook de uitscheiding van gifstoffen met de ontlasting. Solgar Psyllium Husks Fibre vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per twee plantaardige capsules
Vlozaadvezels 1000 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)

Als voedingssupplement voor volwassenen twee plantaardige capsules dagelijks met veel water of vloeistof innemen, tenzij anders geadviseerd.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.