Solgar Scutellariae caps

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Scutellariae caps

19,95

Solgar Scutellariae (baicalensis) bevat een kruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gezien als ‘blussend kruid’.

Artikelnummer: 127 Categorieën: ,

Scuttellariae is een kruid waarvan de werking van de wortel in verband staat met vele gezondheidsvoordelen. Scuttelariae staat voornamelijk bekend om zijn voordelen rondom hooikoorts. Het kan de klachten die bij hooikoorts horen verminderen. Denk hierbij aan verkoudheidsklachten zoals hoesten en niezen, brandende neus of ogen, gezwollen of droge keel. Scuttelariae is een antihistamine wat betekent dat het de allergische reactie in het lichaam kan verminderen. Solgar scuttelariae kan voornamelijk in het voorjaar en in de zomer nuttig zijn. In deze periode hangen er de meeste pollen in de lucht. Ook kan je baat hebben bij gebruik van Solgar Scuttelariae bij allergieën voor huisdieren of huisstofmijt. Naast dat dit een antihistaminicum is, bevat scuttelariae ook flavenoïden die ontstekingsremmend in ons lichaam kunnen werken. Hierdoor kan je bijvoorbeeld bij eczeem klachten ook baat hebben bij gebruik van dit product. Dit product van solgar komt in plantaardige capsules en bevat 370 mg onbewerkt wortel poeder en 75 mg geconcentreerd wortel extract. Solgar Scuttelariae vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten  Per caps
Scutellariae wortel poeder (onbewerkt)
Scutellariae wortel extract (Scutellariae baicalensis, 2:1)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)

Als voedingssupplement voor volwassenen één of meerdere plantaardige capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.