Consiouz Good Night Caps

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Consiouz Good Night Caps

34,95

Consiouz is een supplement dat de slaap bevordert. De Good Night Caps, zijn gemaakt van een unieke samenstelling aan ingrediënten.

Artikelnummer: 353 Categorieën: ,

Slaap problemen kunnen in verschillende vormen voorkomen, zoals slecht inslapen, niet diep genoeg slapen of veel wakker worden tijdens de slaap. De 5 unieke ingrediënten hebben allen hun eigen functie in het verbeteren van de slaap.

GABA remt de signalen die ervoor zorgen dat jij actief blijft. Door lagere opwinding wordt de tijd om in slaap te komen verkort en verbetert je slaapdiepte!

Naast GABA bevat ons product ook l-Theanine. Dit is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat bewezen ontspanningsvoordelen biedt. De GABA / l-theanine combinatie heeft een positief samenhangend effect op de slaapkwaliteit in vergelijking met GABA of l-theanine alleen. Extra voordeel dus.

Magnesium acetyl taurinaat, ontspant niet alleen je lichaam, maar versterkt ook de positieve effecten van het GABA op je slaap.

Melatonine is een slaaphormoon. Het zorgt er dan ook voor dat we slaperig worden als het donker wordt. Ook verkort het de tijd die je nodig hebt om in slaap te vallen.

Tot slot hebben we valeriaanwortel-extract toegevoegd. Dit kruid wordt al duizenden jaren gebruikt voor een uitgerust gevoel, een goed slaap- en waakritme en als hulpmiddel tegen stress.

Ingrediënten

Gebruiksaanwijzing

Voedingswaarde Per 100g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.