Solgar Full Spectrum Curcumin

Solgar Full Spectrum Curcumin

51,95

Solgar Full Spectrum Curcumin bevat Geelwortel extract van de Curcuma Longa. Het is een veelzijdig anti-oxidant en werkt actief in het immuunsysteem. Deze vorm wordt 185 x beter opgenomen dan onbewerkt kurkuma extract. Solgar Full Spectrum Curcumin bevat Geelwortel extract van de Curcuma Longa. Het is een veelzijdig anti-oxidant en werkt actief in het immuunsysteem. Deze vorm wordt 185 x beter opgenomen dan onbewerkt kurkuma extract.

Artikelnummer: 130 Categorieën: ,

Kurkuma, of geelwortel of turmeric, is een bekend specerij en wordt veel gebruik vanwege de therapeutische werking. Kurkuma dankt de populariteit aan een bepaald bestandsdeel van het kruid, namelijk de stof curcumine. Solgar Full Spectrum Curcumin is zo bewerkt dan het maar liefst 185 x beter en sneller wordt opgenomen dan het standaard geelwortelextract.

Kurkuma is een antioxidant in het immuunsysteem en  biedt vele positieve effecten voor de gezondheid. Curcuma staat bekend om de levercel beschermende functie. Daarbij is het een sterk antioxidant en gaat het ontstekingen in het lichaam tegen. Tevens heeft het antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. Solgar Full Spectrum Curcumin is veelzijdig en veelbelovend bij verschillende klachten. 

Curcumin verhoogt de galafscheiding en de doorstroming van gal naar de darm. Daarbij beschermt het de lever en het glutathion gehalte in de lever. Glutathion is de moeder onder alle antioxidanten. Kurkuma vermindert daarbij de hoeveelheid cholesterol en heeft anti-inflammatoire (ontstekingsremmende) eigenschappen. Daarbij is het een antischimmel en heeft positief effect op de Candida schimmel. 

Solgar Full Spectrum Curcumin bevat dus een sterk antioxidant en beschermt tegen vrije radicalen. Daarbij remt het acute en chronische ontstekingsprocessen en het draagt bij aan een gezond immuunsysteem.

Ingrediënten  Per softgel
Full Spectrum Curcumin* 800 mg
Geelwortel wortel extract (Curcuma longa)
Bevat:
Totaal curcuminoïden 48 mg
Curcumine 40 mg
Softgel capsule (runder gelatine, plantaardig glycerine)
Emulgator (polysorbaat 80)

*NovaSOL® is een geregistreerde handelsnaam van AQUANOVA AG.

1 In vergelijking met onbewerkt geelwortelextract. Schiborr C, Kocher A, Behnam D, Jandasek J, Substitute S, Frank J. Mol. Nutr Food Res. 2014 Mar; 58 (3): 516-27

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.