Go Primal Omega 3

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Go Primal Omega 3

31,95

Uitverkocht

Pure, geconcentreerde visolie, exclusief afkomstig van verantwoord gevangen Wild Alaskan Pollock. De hoge kwaliteit van Go Primal protection & performance is gecertificeerd door MSC en FOS (Friends of the Sea). Twee van de meest bekende externe bureaus die zorgen voor de duurzaamheid van onze bron en de laagste niveaus van oxidatie en zware metalen op de markt.

Artikelnummer: 59 Categorieën: ,

Go Primal Omega 3 bevat 2000 mg visolie waarvan 1500 mg omega 3 vetzuren. Uit de omega 3 wordt 800 mg EPA en 600 mg DHA gehaald. Ons lichaam gebruikt EPA / DHA als bouwstenen voor onze celmembranen. Daarom spelen ze een sleutelrol bij het bestrijden van ontstekingen en het versnellen van het herstelproces na training of ziekten. Door dagelijks omega-3-vetzuren te consumeren, kunnen de hersteltijden worden versneld en kan de eiwitsynthese van de spieren worden verbeterd. Omega 3 is van nature een krachtige ontstekingsremmer voor ons lichaam.

Vele andere meta-analyses hebben de voordelen aangetoond in hersenkennis, doorbloeding, cholesterol en cardiovasculaire gezondheid. De omega-3-vetzuren in visolie stimuleren onze mentale prestaties en helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en andere die verband houden met een ontstekingsproces. De Go Primal Omega 3 is MSC gecertificeerd.

Ingrediënten Per 2 capsules
EPA/DHA 800/600
Visolie 2000 mg +-80% Concentratie
Totaal Omega 3 1500 mg
EPA/DHA 1400 MG, 100 mg andere Omega 3
Geconcentreerde wilde Alaska visolie, visgelatine, water, glycerol, natuurlijke gemengde tocoferolen.
Geen kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen

Voor volwassenen van 12 jaar en ouder:

Neem dagelijks 2 capsules, bij voorkeur met een eiwitbron. rijke maaltijd of zoals aanbevolen door een arts.

Harde trainingen resulteren in micro-laesies die door onze spieren verschijnen, wat kan leiden tot ontstekingen, vertraagd herstel en typische spierpijn kan veroorzaken.

Door dagelijks omega-3-vetzuren te consumeren, kunnen de hersteltijden worden versneld en kan de eiwitsynthese van de spieren worden verbeterd.

Ontsteking is een natuurlijke reactie op schade aan spieren en gewrichten, maar ontsteking blijft soms lang aanhouden, zelfs zonder infectie of letsel. Dit wordt chronische – of langdurige – ontsteking genoemd. Langdurige ontsteking kan bijdragen aan vrijwel elke chronische ziekte of pijn en kan spier-, orgaan- en gewrichtsweefsel aantasten.
Onderzoekers hebben bewezen dat Omega-3-vetzuren de productie van moleculen en stoffen die aan ontsteking zijn gekoppeld, kunnen verminderen. Studies hebben consequent een verband waargenomen tussen hogere inname van omega-3 en verminderde ontsteking.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.