Orangefit Vitamine D3

Orangefit Vitamine D3

19,90

Vitamine D3, betere bekend als vitamine zon, is veganistisch verkrijgbaar van Orangefit! Ondersteun je immuunsysteem en zorg voor sterke botten en tanden met deze vitamine gemaakt van mossen.

Artikelnummer: 179 Categorieën: ,

Vitamine D3 is betrokken bij veel processen in het lichaam. Deze vitamine is onmisbaar om je weerstand en immuunsysteem mee op te peppen! Orangefit D3 is een goed gedoseerde en volledig plantaardige capsule met D3 vanuit mossen. 

D3 wordt gevormd in je huid zodra dit wordt blootgesteld aan zonlicht. Dit zal dus alleen gebeuren buiten in de zon op een blote huid, niet gek dus dat veel mensen een tekort hebben tegenwoordig. Een tekort aan vitamine D3 wordt ook gelinkt aan (winter)depressie! 

Met de 25 mcg (1000IU) van Orangefit D3 krijg je een goede dosering binnen om een tekort te voorkomen of je eigen waardes weer goed aan te vullen om het jaar goed door te komen. Orangefit D3 is goed om je immuunsysteem te boosten en auto-immuunziekten tegen te gaan. Daarbij is D3 belangrijk voor sterke botten, tanden en spieren! Tevens heb je vitamine D3 nodig om het calcium en fosfor gehalte in je lichaam op peil te houden. Orangefit van D3 is zeker dus belangrijk en 100% vegan.

Vitamine D3 (afkomstig van mossen), rijstconcentraat, silicium dioxide (antiklontermiddel), calciumgebonden vetzuren, vegan-friendly capsule: HPMC.

Wij adviseren om dagelijks 1 capsule te nemen.

Ingrediënten  Per 1 cap
Vitamine D3 1000 IU

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.