Scitec Leucine

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Scitec Leucine

14,95

Scitec Leucine bevat een hoge dosering van het aminozuur L-leucine. Dit is een van de drie BCAA’s en is dan ook een essentieel aminozuur dat bijdraagt aan de opbouw van spiermassa en spierherstel.

Artikelnummer: 221 Categorieën: ,

Het gebruik van leucine verbetert en versnelt het spierherstel, waardoor het spierafbraak kan afremmen. Het stimuleert ook direct de spiereiwitsynthese. Dit aminozuur is het belangrijkste aminozuur van de drie BCAA’s leucine iso-leucine en valine. Het is dan ook onmisbaar voor het herstellen van je spieren en een veel gebruikt supplement onder sporters en atleten. BCAA’s staat voor Branched Chain Amino Acid en zijn vertakte aminozuren. Leucine is een essentieel aminozuur en is een belangrijk component van de vertakte en essentiële aminozuren. Dit betekent dat je lichaam het zelf niet kan aanmaken. Het moet verkregen worden vanuit voeding en supplementen. Dankzij Scitec Leucine hoef je niet bang te zijn voor een tekort aan leucine.

Scitec Leucine heeft handige capsules die makkelijk in gebruik zijn. Een portie bevat 1800 mg aan pure L-leucine en verder geen onnodige toevoegingen. Neem 4 capsules in voor je training zodat je optimaal na je training kan herstellen. Voor een optimaal spierherstel raden we aan om een eiwitshake na de training nog extra te gebruiken.

L-Leucine, Bovine Gelatin, Colors (Titanium Dioxide, Black Iron Oxide, Indigotine), Glazing Agent (Shellac)

1 maal daags 4 capsules, gelieve bij een maaltijd in te nemen.

Ingrediënten  Per 4 capsules
L-Leucine 1800 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.