Solgar Advanced40+ Acidophilus

Solgar Advanced40+ Acidophilus

Vanaf 0,00

Verkrijgbaar in 60 en 120 stuks.
Solgar Advanced 40+ Acidophilus is een probioticum. Deze bevat per capsule 1,5 miljard (vijf bacteriestammen) ‘vriendelijke’, darmbacteriën.

Artikelnummer: 75 Categorieën: ,

Probiotica zijn goede darmbacteriën, die zorgen voor een gezonde darmflora. Bij onder andere een opgeblazen gevoel, slechte stoelgang en/of prikkelbare darmen kan probiotica verlichting geven. Solgar Advanced 40+ Acidophilus bevat vijf probiotica stammen die allemaal andere voordelen bieden in onze darmen. Probiotica supplementen kunnen bij iedereen een ander effect hebben doordat iedereen een eigen, unieke darmflora heeft. Wat voor de één werkt, kan bij de ander dus niets doen, daardoor is het aan te raden om verschillende stammen te testen en te bekijken wat voor stam voor jouw lichaam werkt. Na of tijdens een antibiotica kuur, adviseren wij bijvoorbeeld Solgar Advanced 40+ Acidophilus te gebruiken. De Antibiotica heeft namelijk een slechte invloed op de darmwand en de juiste bacteriën (probiotica) helpt het lichaam de balans terug te herstellen. Zorg daarnaast ook voor prebiotische en probiotische voeding in je dagelijkse eetpatroon om de darmen de juiste voedingsstoffen te bieden. Solgar Advanced 40+ Acidophilus vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per Plantaardige caps
Advanced 40+ Acidophilus complex
Bevat:
Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), natrium alginaat, probiotica, anti-klontermiddelen (siliciumdioxyde, plantaardig magnesiumstearaat)
Levensvatbare micro-organismen 1,5 miljard
L. acidophilus, LA-5® * 300 miljoen
L. rhamnosus GG, LGG®** 300 miljoen
S. thermophilus, TH-4™ 300 miljoen
B. acties, Bb-12® * 300 miljoen
L. paracases, L. CASEI 431® * 300 miljoen
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose) vulstof (microkristallijnen cellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)
* LA-5® L. CASEI 431 en Bb-12® zijn geregistreerde handelsnamen van Chr. Hansen.
**LGG® is een geregistreerde handelsnaam van Valio Ltd.
***TH-4™ is een handelsnaam van Chr. Hansen.
Dit product bevat een zakje silicaten dat niet eetbaar is. De silicaten is bedoeld om het product vochtvrij te houden en zo de kwaliteit te garanderen

Als voedingssupplement voor volwassenen dagelijks één of meerdere capsules bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.