Solgar Boron 3 mg

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Boron 3 mg

12,95

Uitverkocht

Solgar Boron 3 mg bevat borium. Bevat 3 mg boron per plantaardige capsule. Boron wordt ook wel boor of borium genoemd in het Nederlands.

Artikelnummer: 41 Categorieën: ,

Boor is een element dat in het lichaam functioneert. Van nature wordt borium gevonden  in water en in voedsel komt het vaak voor in noten en groenten. Functies van Solgar Boron 3 mg kunnen zijn; het behandelen of voorkomen van gebrek aan borium, dysmenorroe, het bevorderen van de gezondheid van de botten, het behandelen van artrose, als een hulpmiddel voor het opbouwen van spieren en het verhogen van testosteronniveaus, en voor het verbeteren van de cognitieve functie en fijne motoriek. Boron wordt vaak ingezet in combinatie met bijvoorbeeld calcium en magnesium (in supplementen voor botontkalking zoals osteoporose). Solgar Boron 3 mg kunnen de uitscheiding van magnesium in de urine verminderen en houd de calciumspiegel op peil. Deze testen van boorsupplementen zijn vooral positief bij vrouwen. Tekorten van borium kunnen zich uiten in breekbare botten, weinig calcium in het bloed of veel calcium en magnesium in de urine. Solgar Boron 3 mg vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vulstoffen (microkristallijnecellulose, citroenzuur)
Borium (boorzuur) 3 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat)

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.