Solgar Calcium Magnesium Boron

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Calcium Magnesium Boron

Vanaf 0,00

Solgar Calcium Magnesium Boron (borium) wordt voornamelijk gebruikt voor behoud van sterke botten (calcium en magnesium).

Artikelnummer: 44 Categorieën: ,

Solgar Calcium Magnesium Boron is goed opneembaar door de citraatvorm. Calcium is een mineraal. Dit mineraal is voornamelijk te vinden in voedingsmiddelen zoals: melk en melkproducten, groente, noten en peulvruchten. Magnesium is een mineraal dat je voornamelijk vind in volkoren producten, groene groenten, noten, melkproducten en vlees. Calcium verbetert de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit. Magnesium is voornamelijk goed voor de vorming van botten en spieren. Magnesium heeft en ontspannende functie en draagt bij aan herstel van de spieren. Boron (boor) is een element dat in het lichaam functioneert. Van nature wordt borium gevonden  in water en in voedsel komt het vaak voor in noten en groenten. Boron wordt vaak ingezet in combinatie met bijvoorbeeld calcium en magnesium (in supplementen voor botontkalking zoals osteoporose). Solgar Calcium Magnesium Boron kan de uitscheiding van magnesium in de urine verminderen en houd de calciumspiegel op peil. Solgar Calcium Magnesium Boron werkt dus krachtig samen. Solgar Calcium Magnesium Boron vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. 

Ingrediënten Per drie tabletten
Calcium (carbonaat, gluconaat, citraat) (125 % RI 1000 mg)
Magnesium (oxide, gluconaat, citraat) (125 % RI) 400 mg
Vulstoffen microkristallijnecellulose, maltodextrine, citroenzuur)
Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig glycerine)
Cellulose gom
Borium (boorzuur) 3 mg
Anti-klontermiddelen (plantaardig magnesiumstearaat, plantaardig stearinezuur)
Kleurstof (titaandioxide)
RI = Referentie inname

Als voedingssupplement voor volwassenen drie tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.