Solgar Cinnamon

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Cinnamon

28,95

Solgar Cinnamon (kaneelbast) wordt voornamelijk ingezet ter ondersteuning van de spijsvertering en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen.

Artikelnummer: 118 Categorieën: ,

Kaneel zal je natuurlijk kennen uit je keukenkastje. Maar naast het op smaak brengen van je eten heeft kaneel nog vele gezondheidsvoordelen! Zo werkt kaneel als een krachtige anti-oxidant voor je lichaam. Waar kaneel voornamelijk veel voor wordt ingezet is voor de regulatie van de bloedsuikerspiegel. Het zorgt er dus voor dat er minder pieken in de bloedsuikerspiegel zijn wat goed is voor je gezondheid én zelfs kan helpen bij het afvallen. Door diezelfde werking helpt het ook bij insulineresisitentie. 

Al jaren lang wordt kaneel aanbevolen bij spijsverteringsproblemen en maag-darmklachten. De olie in kaneel kan de doorbloeding van je spijsverteringsstelsel en de aanmaak van spijsverteringssappen bevorderen.
De capsule vorm is ideaal bij het tegengaan van schimmelinfecties en remt de groei van (slechte) bacteriën af. Solgar Cinnamon (kaneel) bevat een hoog gehalte etherische olie en bevat het geconcentreerde extract in combinatie met het hele kruid (Full Potency™). Solgar Cinnamon (kaneel) vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten  Per caps
Vulstof (maltodextrine)
Kaneelbast (Cinnamomum burmannii) poeder
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Kaneelbast extract (Cinnamomum spp) (4:1)
Anti-klontermiddelen (plantaardig stearinezuur, siliciumdioxide)
Cellulose gom
Kleurstof (caramel)

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte (met name diabetes) of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.