Solgar Methylcobalamin B12

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Methylcobalamin B12

20,75

Uitverkocht

Verkrijgbaar in 30 stuks.
Solgar Methylcobalamin B12 speelt een rol bij de bloedopbouw, ijzeropname en synthese van foliumzuur. Ook helpt vitamine B12 bij het verlagen van het homocysteïne gehalte in het bloed en draagt het bij aan een goed geheugen.

Artikelnummer: 286 Categorieën: ,

Vitamine B12 is een in wateroplosbaar vitamine en een essentiële voedingsstof. Het speelt een rol in de bloedopbouw, ijzeropname, DNA-synthese, herstelprocessen en hersenfunctie. Een verlaagde vitamine B12-status kan vele gezondheidsklachten veroorzaken. Solgar Methylcobalamin B12 bevat een lichaamseigen, actieve vorm van vitamine B12. 

Vitamine B12 is in kleine hoeveelheden aanwezig in dierlijke voedingsmiddelen, zoals vlees, vis, gevogelte, zuivel en eieren. Vandaar dat onder veganisten vaak een tekort heerst en het supplementeren van een goede B12 zoals methylcobalamin wordt aangeraden. Ook hebben ouderen en mensen die maagzuur remmende middelen gebruiken een lage opname van vitamine B12. 

Methylcobalamin is de biologisch actiever vorm van B12 en wordt daardoor beter opgenomen. De opname van vitamine B12 uit voedingssupplementen gaat gemakkelijker dan uit voeding, omdat het loskoppelen van voedingsgebonden vitamine B12 gebrekkig kan verlopen. Het wetenschappelijk team van Solgar is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. De donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Vitamine B12

Voedingswaarde Per dosering
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1000 mcg
Als voedingssupplement voor volwassenen één kauwtablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Kan doorgeslikt worden. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.