Solgar Milk Thistle 50 Stuks

Solgar Milk Thistle 50 Stuks

24,45

De Solgar Milk Thistle met Mariadistel heeft een positieve invloed op de lever. Mariadistel is een krachtig antioxidant dat de lever ondersteunt.

Artikelnummer: 125 Categorieën: ,

De lever is een belangrijk orgaan met vele taken voor het lichaam. De lever is bijvoorbeeld essentieel voor de galproductie, de koolhydraatstofwisseling, de eiwitstofwisseling en de vetstofwisseling. De belangrijkste taak van de lever is het afvoeren van afvalstoffen, oftewel het ontgiften van het lichaam.

Solgar Milk Thistle ondersteunt de werking van de lever dankzij de werkzame stof mariadistel. Dit kruid wordt al ruim 2000 jaar gebruikt dankzij de medicinale eigenschappen. Mariadistel is nauw betrokken bij de functie van de lever en galblaas. Bij lever- en galblaasaandoeningen, of als je lichaam het even zwaar te verduren heeft, kan dit wonderplantje je goed ondersteunen.

Solgar Milk Thistle bevat het geconcentreerde extract in combinatie met de hele mariadistel. Mariadistel wordt onder andere gebruikt bij leverschade en leververvetting. Het is een populair kruid dat de lever beschermt en de leverfunctie verbetert. Het beschermt de levert door het verstreken van de buitenste celstructuur en stimuleert het herstellend vermogen van de lever. Solgar Milk Thistle vernieuwt de lever op celniveau.

De Solgar capsules zijn plantaardig en optimaal beschermt in een donkere, glazen verpakking tegen zuurstof, vocht en licht.

 

Ingrediënten Per caps
Mariadistel kruid- en zaadpoeder (Silybum marianum, onbewerkt) 350 mg
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Mariadistelzaad poederextract (totaal flavonoïden, inclusief silymarine 80 mg [80%])
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur tussen de maaltijden innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.