Solgar Omega 3 Triple Strength

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Omega 3 Triple Strength

Vanaf 0,00

Uitverkocht

Verkrijgbaar in 50 stuks.
Solgar Omega-3 Triple Strength bevat een hoge concentratie omega-3 visvetzuren en heeft een gunstige invloed op het hart. EPA en DHA zijn belangrijke bouwstenen voor de hersenen, spelen een rol bij het functioneren van hersenen en zijn goed voor het gezichtsvermogen. Dit beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA (inclusief de voeding) of 450 mg (zwangere vrouwen en bij borstvoeding).

Artikelnummer: 108 Categorieën: ,

Visolie is een natuurlijke bron van Omega 3 vetzuren. In de westerse landen hebben veel mensen een Omega 3 tekort. Dit omdat er doorgaans weinig (vette) vis wordt gegeten. Omega 3 is hierdoor verstandig om in te nemen als suppletie zoals de Solgar Omega-3 Triple Strength. Het heeft talloze positieve functies voor je lichaam, vooral de EPA en DHA. EPA en DHA dragen onder andere bij tot een normale hartfunctie. DHA draagt daarnaast ook bij tot het onderhoud van een normale hersenfunctie en visie. Omega 3 is van nature een ontstekingsremmer en dient voldoende binnen gekregen te worden om het lichaam te voorzien van een juiste balans tussen de aanwezige vetzuren. Ook dragen EPA en DHA nog bij tot het behoud van normale bloeddruk en bloedtriglycerideniveaus. Solgar Omega-3 Triple Strength is geschikt voor iedere volwassen persoon. Per softgel bevat dit supplement 1200mg visolie waarvan 360 mg EPA en 240 mg DHA.

Ingrediënten Per per softgel
Koudwater visolie concentraat
Bevat:
Eicosapentaeenzuur (EPA)* 504 mg
Docosahexaenzuur (DHA)* 378 mg
Softgel (runder gelatine, glycerine)
Anti-oxidant (gemengde tocoferolen)
* Als ethyl esters

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot twee softgels dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd.

 

Aanbevolen dosering niet overschrijden.Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.