Solgar Rhodiola Root Extract

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Rhodiola Root Extract

33,50

Uitverkocht

Solgar Rhodiola Root Extract is een adaptogeen kruid. Het draagt bij aan de lichamelijke prestatie en conditie, is goed voor de concentratie en voor het geheugen.

Artikelnummer: 133 Categorieën: ,

Solgar Rhodiola Root Extract bevat per Capsula 250 mg aan Rhodiola wortel poeder extract. Van oorsprong komt dit kruid uit bergachtige gebieden en wordt het gebruikt tegen het werken van stress. Rhodiola werkt als adaptogeen en is hierdoor werkzaam bij het verbeteren van de stemming, mentale weerbaarheid, algehele vitaliteit en uithoudingsvermogen. 

Solgar Rhodiola Root wordt gebruikt om de energie, weerstand, kracht en mentale capaciteit te verhogen. Daarbij helpt het het lichaam om beter bestand te zijn tegen psychische, chemische en omgevingsstress. Rhodiola wordt gebruikt om sportprestaties te verbeteren en om angst, depressie en stressgerelateerde klachten te verminderen. Daarnaast voorkomt het verkoudheid, griep, veroudering en leverschade. Solgar Rhodiola Root versterkt het zenuwstelsel en immuniteit en het verkort de herstelperiode na sport en andere langdurige arbeid. Tevens kan rhodiola de beschikbaarheid van neurotransmitters verhogen.

De meest opmerkzame eigenschap van rhodiola is toch de adaptogene werking op het stressrespons. Het heeft positieve effecten op langdurige, acute en ernstige stress. De Solgar Rhodiola Root capsules zijn plantaardig en hebben de kwaliteitsgarantie die Solgar altijd biedt. De verpakking is bijvoorbeeld gemaakt van donker glas, wat de capsules beschermt tegen invloeden van zuurstof, vocht en licht.

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot drie capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik (met name anti-depressiva en slaapmiddelen).

Ingrediënten  Per 1 cap
Gestandaardiseerd Rhodiola (Rhodiola rosea) wortel poeder extract (2,5 mg [1%] salidrozide, 7,5 mg [3%] rosavinen) 250 mg
Rhodiola wortelpoeder (onbewerkt) 100 mg
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Plantaardig magnesiumstearaat
Siliciumdioxide
Microkristallijne cellulose
PhytO2X™* poederbasis (bètacaroteen prep. en L-ascorbinezuur: vitamine C)
* PhytO2X™ is een speciaal mengsel van natuurlijke anti-oxidanten dat de ingrediënten tegen kwaliteitsverlies beschermt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.