Solgar Selenium 100 mcg

Solgar Selenium 100 mcg

15,25

Solgar Selenium 100 mcg draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en is goed voor de kwaliteit van sperma.

Artikelnummer: 52 Categorieën: ,

Solgar Selenium 100 mcg is zeer goed opneembaar. Selenium (seleen) is een spoorelement met een anti-oxidante werking, het beschermt rode bloedcellen en cellen tegen beschadiging. Selenium wordt daarom voornamelijk ook ingezet als krachtige anti-oxidant. Ook is selenium belangrijk voor een positieve werking op de schildklier. Selenium komt van nature voor in de bodem, water en in sommige voedingsmiddelen zoals vis, vlees maar ook in plantaardige producten. Solgar Selenium 100 mcg helpt met het ontgiften van de lever en kan ervoor zorgen dat de zware metalen belasting (zoals nikkel, kwik en arseen die door voeding in het lichaam terecht komen) in het lichaam wordt verminderd. Daarnaast heeft het nog vele positieve effecten op verschillende ziektebeelden, hiervoor wordt er aangeraden om met een arts te overleggen voor gebruik van Selenium. Solgar Selenium 100 mcg kan worden ingezet met vitamine E (A en C) om de werking van selenium te ondersteunen en optimaliseren. Solgar Selenium 100 mcg vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per tablet
Vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose)
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat)
Cellulose gom
Selenium (gastvrij L-selenomethionine) (182 % RI) 100 mcg

Als voedingssupplement voor volwassenen één tablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.