Solgar Spirulina 750 mg

Solgar Spirulina 750 mg

27,50

Solgar Spirulina 750 mg is rijk aan caroteen, chlorofyl en spoorelementen. Spirulina wordt gezien als een superfood met vele gezondheidsvoordelen.

Artikelnummer: 280 Categorieën: ,

Spirulina valt onder blauw-groene algen en is de rijkste bron van bètacaroteen en gemengde carotenoïden. Tevens bevat het de meeste vitamine E van alle natuurlijke grondstoffen. Deze vorm is 49% actiever in het lichaam dan de synthetische variant van vitamine E. Deze vitamine speelt een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en het in stand houden van spier- en andere weefsels. Ook de vitamine K in Solgar Spirulina speelt bij het behoud van sterke botten en schone bloedvaten. Nog een interessant feitje over deze superfood is dat het maar liefst 3 keer meer GLA bevat dan teunisbloemolie. Ook bevat het DHA en EPA. Deze 3 vetzuren zijn essentieel voor de hersenen. In totaal bevat spirulina 9 belangrijke vitaminen, meer dan 14 mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer en 8 essentiële aminozuren. Dit komt omdat spirulina van oorsprong uit alkalisch water komt. Tot slot: Solgar Spirulina 750 mg is een rijke bron van antioxidanten. Deze helpen je bij het verwijderen van gifstoffen en vrije radicalen in het lichaam. De chlorofyl is om de lever te ontgiften en spirulina is effectief bij het ontgiften van de zware metalen.

ingrediënten  Per 4 tabletten
Spirulina (Arthrospira platensis) 3000 mg
Vulstof (Microkristallijne cellulose)
Cellulose gom
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat, plantaardig stearinezuur)

Als voedingssupplement voor volwassenen vier tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.