Go Primal D3

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Go Primal D3

19,95

Uitverkocht

Gezonder en sterker in één. Verminder ontstekingen, versterk botten, spieren en bescherm uw immuunsysteem met Go Primal D3.

Artikelnummer: 61 Categorieën: ,

Vitamine D3 is een in vetoplosbare vitamine en wordt ook wel een pro-hormoon genoemd. Vitamine D3 vind je van nature in het zonlicht, maar juist hierdoor hebben veel mensen een tekort. Door 20 minuten in direct zonlicht door te brengen, kan de (onbeschermde) huid het zonlicht opnemen. Dit lukt natuurlijk niet vaak door kantoorbanen, gebrek aan zonlicht of bescherming door zonnebrand of kleding. Hierdoor is het aan te raden om Go Primal D3 toe te voegen aan je dagelijkse suppletie. 

Go Primal D3 is goed voor het versterken van het immuunsysteem en D3 kan ook helpen bij het verbeteren van de gemoedstoestand, denk hierbij aan een winterdip. Daarnaast speelt vitamine D3 een belangrijke rol bij het opbouwen van sterke spieren en botten. Het reguleert de calciumvoorziening van onze spieren en stimuleert de eiwitsynthese. De vitamine D3 in Go Primal D3 is afkomstig van schapenwol en bevat kokosolie voor een optimale absorptie. Een tekort aan vitamine D3 kan op lange termijn leiden tot botontkalking, osteoporose of spierzwakte. Op korte termijn zou je dit kunnen merken aan verminderde weerstand, lagere energie en een slechtere gemoedstoestand. 

Ingrediënten Per capsule
Vitamine D3 2500 IE
As 62, 5 ug Cholecaliciferol
Kokosnootolie
Vis Gelatine
Glycerine

Neem dagelijks in de ochtend of voor het slapen gaan 1 GoPrimal Vitamine D3 capsule in met een glaasje (bron)water. Een potje GoPrimal Vitamine D3 Capsules bevat 120 stuks, je kunt dus 120 dagen met één potje doen, afhankelijk van hoeveel GoPrimal Vitamine D3 je elke dag inneemt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.