Orangefit Vitamine B12

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Orangefit Vitamine B12

19,90

Orangefit Vitamine B12 is verrijkt met natuurlijk foliumzuur en helpt om vermoeidheid te verminderen. Daarbij is B12 goed voor je immuunsysteem en je zenuwstelsel. Daarbij is vitamine B12 essentieel voor de vorming van rode bloedcellen.

Artikelnummer: 178 Categorieën: ,

Houd je een plantaardig voedingspatroon aan of beperk je in dierlijke producten? Neem dan Orangefit Vitamine B12. Deze vitamine is alleen voldoende te vinden in dierlijke producten, dus een tekort ligt op de loer. 

Vitamine B12 is onder andere erg belangrijk voor de aanmaak van DNA en neurotransmitters. Een tekort kan veel neurologische klachten geven. Ook is deze vitamine ontzettend belangrijk voor je metabolisch systeem en dus je energielevels. Mensen met vermoeidheid klachten hebben dan ook geregeld een B12 tekort. 

Vitamine B12 van Orangefit bevat alleen maar de actieve vormen van B12 en is verrijkt met vitamine B11 foliumzuur. Wist je dat deze twee B-vitamines erg goed samen werken? Goed om te weten is dat Organgefit vitamine B12 100% vegan is en de 1100mcg B12 krijg je vanuit de zuigtabletten. De opneembaarheid van vitamine B12 is het hoogst in de wangslijmvliezen. Vandaar dat een zuigtablet aan te raden is. 

Orangefit vitamine B12 is aan te raden voor vegetariërs, veganisten, mensen met veel stress, bij maagproblematiek en darmaandoeningen. 

Vulstof (mannitol), natuurlijke aroma’s (kersen en rood fruit), verdikkingsmiddel (gehydrogeneerde vegetarische olie), antiklontermiddelen (plantaardige magnesium stearaat, silicium dioxide), vitamine B12 (methylcobalamine en adenosylcobalamine), foliumzuur Quatrefolic®, natuurlijke zoetstof (steviolglycosiden) dit komt uit een plantje.

Een paar zuigtabletjes per week is al genoeg om aan je vitamine B12 te komen. Wil je er zeker van zijn dat je genoeg vitamine B12 binnen krijgt? Dan kan je ook dagelijks een vitamine B12 supplement nemen.

Ingrediënten  Per 1 tablet
Vitamine B12 (methylcobalamine) 550 mcg
Vitamine B12 (adenosylcobalamine) 550 mcg
Foliumzuur (Quatrefolic®) 400 mcg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.