Orangefit Probiotica

Orangefit Probiotica

19,90

Orangefit Probiotica bevat tal aan goede bacteriën om je darmen op te vrolijken. Probiotica bevat de goede bacteriën om je darmstelsel gezond te houden.

Artikelnummer: 343 Categorieën: ,

Een gezonde darmflora bestaat uit een goede balans tussen verschillende darmbacteriën. Door de huidige leefstijl en medicatie komt het vaak voor dat de darmflora niet meer in balans is. Dit kan vervelende klachten geven. Een gezonde darmflora zorgt namelijk voor een goede voedselopname, vitaliteit en een goed immuunsysteem. Het is dus ontzettend belangrijk voor je lijft. 

Orangefit Probiotica is een plantaardige bron van maar liefst 13 essentiële probiotica-stammen en DigeZyme spijsverteringsenzymen. De plantaardige probiotica-capsules zullen zorgen voor een gezonde darmflora en je van vele klachten afhelpen. 

Orangefit Probiotica bevat de goede bacteriën die je darmflora gezond en werkend houden. Een disbalans in je darmen kan zorgen voor problemen met je darmen, spijsvertering, stoelgang, gemoedstoestand en weerstand. Je darmen kunnen regelmatig wel een oppepper gebruiken om de darmflora goed in stand te houden. Ook bij veel stress, medicatie, antibiotica of een slechter voedingspatroon kan Orangefit Probiotica een uitkomst zijn.

Wil je er zeker van zijn dat je dagelijks voldoende en de juiste probiotica stammen binnenkrijgt? Kies dan voor de vegan probiotica capsules van Orangefit! 

Ingrediënten

Voedingswaarde Per 100g

Gebruiksaanwijzing

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.