Solgar Chromium Picolinate 200

Solgar Chromium Picolinate 200

21,95

Uitverkocht

Solgar Chromium Picolinate 200 mcg draagt bij aan de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte en kan daarom helpen bij insulineresistentie.

Artikelnummer: 46 Categorieën: ,

Solgar Chromium Picolinate bevat 200 mcg chroom per plantaardige capsule. Chromium Picolinate is de best opneembare vorm van chroom. Chroom of chromium speelt een rol bij de werking van insuline in het lichaam en de koolhydraatstofwisseling, het kan de gevoeligheid van glucose opname verbeteren. Chroom is een mineraal of spoorelement, dat wordt ingezet voor het verbeteren van de bloedsuikerspiegel. Dit wordt vaak toegepast bij type- 1 en 2 diabetes. Daarnaast zijn er nog een aantal andere aandoeningen waarvoor Solgar Chromium Picolinate kan worden ingezet. Insulineresistenie komt zo bijvoorbeeld ook voor bij PCOS. Daarnaast verbeterd chroom de ratio van het HDL en het LDL cholesterol. Chroom kan voor komen in de voeding zoals vlees, vis, bruine suiker, koffie en thee. Een tekort aan Chroom komt zelden voor. Als een tekort voor komt kan dat zijn door ondervoeding, zwangerschap of stress. Zet dit supplement liever niet in bij een slechte werking van de lever en nieren. Solgar Chromium Picolinate vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per plantaardige capsule
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat)
Cross-linked cellulose gom
Chroom (Chromax® als picolinaat*) (500 & RI) 200 mcg
RI = Referentie Inname
*Chromax® is een geregistreerde handelsnaam van Nutrition 21, Inc

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte (met name diabetes) of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.